De vertaalslag tussen de theorie en praktijk. Goede uitleg en fijn om medecursisten to horen en van te leren. Dat sprak mij aan in de training. Je kreeg prima handvatten aangereikt gekregen om mee...De vertaalslag tussen de theorie en praktijk. Goede uitleg en fijn om medecursisten to horen en van te leren. Dat sprak mij aan in de training. Je kreeg prima handvatten aangereikt gekregen om mee aan de slag te gaan
Marianne
Het oefenen van de theorie met medecursisten, dat sprak mij aan in de training praktisch leidinggeven in 4 maanden. Dat het een prettige training is voor de beginnend leidinggevende. Waar iedereen...Het oefenen van de theorie met medecursisten, dat sprak mij aan in de training praktisch leidinggeven in 4 maanden. Dat het een prettige training is voor de beginnend leidinggevende. Waar iedereen wat aan heeft.
Martijn
De trainer had een hoop vakkennis. Goede combi tussen theorie en praktijk. praktijk cases van elkaar leren, prettige trainer, snelheid van theorie, handvatten gekregen om echt mee aan de slag...De trainer had een hoop vakkennis. Goede combi tussen theorie en praktijk. praktijk cases van elkaar leren, prettige trainer, snelheid van theorie, handvatten gekregen om echt mee aan de slag te gaan. zeer interessant op het moment dat je next stap in je leidinggevende capaciteiten wilt maken.
Silvano Jokhan
Erg fijn om een training te volgen bij YEARTH Academy. Heel veel aan gehad en pas het nog steeds toe in de praktijk. De praktijk oefeningen waren ook erg prettig. Deze training is zeker aan te...Erg fijn om een training te volgen bij YEARTH Academy. Heel veel aan gehad en pas het nog steeds toe in de praktijk. De praktijk oefeningen waren ook erg prettig. Deze training is zeker aan te raden. Ik heb er veel nieuwe inzichten van gekregen.
Nick Nuijten
De training salesmanagement leert je veel inhoudelijke stof over hoe je het beste kunt fungeren als sales manager. De interactie met de groep in samenhang met de duidelijke en inhoudelijke lesstof...De training salesmanagement leert je veel inhoudelijke stof over hoe je het beste kunt fungeren als sales manager. De interactie met de groep in samenhang met de duidelijke en inhoudelijke lesstof maakte de training een succes!
Grazia
Het geen wat mij het meest heeft aangesproken tijdens de training Salesmanagement is het leren van verschillende gesprekstechnieken, leiderschapsstijlen en het omgaan met weerstand. De training...Het geen wat mij het meest heeft aangesproken tijdens de training Salesmanagement is het leren van verschillende gesprekstechnieken, leiderschapsstijlen en het omgaan met weerstand. De training wordt persoonlijke aangepakt en is zeer interactief.
Mathijs Penders
Wat mij is bijgebleven van de training zijn de tips en tricks en daarnaast de fijne en handige handvaten die de trainer ons heeft meegegeven. Daarnaast de erkenning en zelf reflectie die behandeld...Wat mij is bijgebleven van de training zijn de tips en tricks en daarnaast de fijne en handige handvaten die de trainer ons heeft meegegeven. Daarnaast de erkenning en zelf reflectie die behandeld werd. Zeker doen als je bewuster wilt omgaan in situaties.
Rijanne
Wat mij het meest heeft aangesproken in de training Effectief Beïnvloeden in 4 maanden waren de vele handvaten voor de diverse situaties en de praktijkvoorbeelden die zijn besproken. Een prima...Wat mij het meest heeft aangesproken in de training Effectief Beïnvloeden in 4 maanden waren de vele handvaten voor de diverse situaties en de praktijkvoorbeelden die zijn besproken. Een prima training!
Raphael Peeters
Wat mij het meest heeft aangesproken in de training was het verkrijgen van inzichten waar denkwijzen vandaan komen waar keuzes uit voortvloeien. Ik zou anderen willen aanraden om concrete eerste...Wat mij het meest heeft aangesproken in de training was het verkrijgen van inzichten waar denkwijzen vandaan komen waar keuzes uit voortvloeien. Ik zou anderen willen aanraden om concrete eerste stappen te maken om keuzes te kunnen maken.
Maxime Verdijk
Wat mij heeft aangesproken is de persoonlijke aandacht en ruimte voor de deelnemers. Daarnaast de veiligheid die ontstond tijdens het programma. Het is een laagdrempelige manier om jezelf beter te...Wat mij heeft aangesproken is de persoonlijke aandacht en ruimte voor de deelnemers. Daarnaast de veiligheid die ontstond tijdens het programma. Het is een laagdrempelige manier om jezelf beter te leren kennen en inzicht te krijgen in je gedachten.