Een fijne training. Stapsgewijs steeds opnieuw af te vragen of je wel de juisten vragen stelt om de gewenste reactie van je ontvanger te krijgen. Door deze training vraag je je af wat je anders kan...Een fijne training. Stapsgewijs steeds opnieuw af te vragen of je wel de juisten vragen stelt om de gewenste reactie van je ontvanger te krijgen. Door deze training vraag je je af wat je anders kan aanpakken en welke handvaten je daarvoor kan gebruiken.
Jeroen
Coachend leiderschap leer je hoe je iemand zelf zo veel mogelijk zijn mening, gevoelens, probleem laat aangeven. Het is een goede training die een mooie basis geeft voor in de praktijk
Ahmed Hussein
Het toegereikt krijgen van handvaten die je in de praktijk kan toepassen en de vele praktijk voorbeelden die werden benoemd en behandelend door middel van rollenspel is het geen wat mij het meeste...Het toegereikt krijgen van handvaten die je in de praktijk kan toepassen en de vele praktijk voorbeelden die werden benoemd en behandelend door middel van rollenspel is het geen wat mij het meeste aansprak tijdens de training.
Joyce Botterweck
Door de interactie en deskundigheid van de trainer zaten er enorm veel leermomenten in deze training. De training was opgezet met een goede mix van theorie, praktijk en interactie, waardoor ik er...Door de interactie en deskundigheid van de trainer zaten er enorm veel leermomenten in deze training. De training was opgezet met een goede mix van theorie, praktijk en interactie, waardoor ik er echt heel veel uit heb gehaald.
Wat mij heeft aangesproken tijdens de training is de combi tussen denken en doen. Er was een fijne afwisseling van de onderwerpen. Ook fijn was dat er af en toe uitstapjes waren naar aanverwante...Wat mij heeft aangesproken tijdens de training is de combi tussen denken en doen. Er was een fijne afwisseling van de onderwerpen. Ook fijn was dat er af en toe uitstapjes waren naar aanverwante onderwerpen (o.a. Psychologie).
Ramona Dritty
Een echte eyeopener! De werkwijze van de trainer en de ruimte die je krijgt om je eigen verhaal te kunnen doen, was heel fijn. Alle punten in het programma kwamen aan bod en er was veel ruimte voor...Een echte eyeopener! De werkwijze van de trainer en de ruimte die je krijgt om je eigen verhaal te kunnen doen, was heel fijn. Alle punten in het programma kwamen aan bod en er was veel ruimte voor interactie. Kortom, enorm waardevol.
Sudha Mangal
Wat ik fijn vond en wat mij veel is bijgebleven is de praktijkvoorbeelden en oefeningen die tijdens de training zijn behandeld. Vooral het uit je eigen comfortzone kunnen stappen was een uitdaging...Wat ik fijn vond en wat mij veel is bijgebleven is de praktijkvoorbeelden en oefeningen die tijdens de training zijn behandeld. Vooral het uit je eigen comfortzone kunnen stappen was een uitdaging en een leermoment.
Wat mij het meest heeft aangesproken van deze training bij YEARTH Academy is de combinatie van de theorie en de oefeningen. Ik pas het nog elke dag toe in de praktijk. Een erg waardevolle training....Wat mij het meest heeft aangesproken van deze training bij YEARTH Academy is de combinatie van de theorie en de oefeningen. Ik pas het nog elke dag toe in de praktijk. Een erg waardevolle training. Mocht je hem nog niet hebben gedaan, doen!
Timo Merks
Handreiking om mensen de toekomst beter te leren kennen en kunnen begrijpen en beïnvloeden. Erg interessant. Goede oefeningen en handvatten om communicatief vaardiger te worden. Aanrader voor mensen...Handreiking om mensen de toekomst beter te leren kennen en kunnen begrijpen en beïnvloeden. Erg interessant. Goede oefeningen en handvatten om communicatief vaardiger te worden. Aanrader voor mensen die deze handvatten nodig hebben.
Bernette van Heerwaarden
Door de mindmappen die we tijdens de training hebben gemaakt, kan je veel beter de presentatie opbouwen. De aangeboden structuren zijn hele goede handvatten die ik zeker ga toepassen. Deze training...Door de mindmappen die we tijdens de training hebben gemaakt, kan je veel beter de presentatie opbouwen. De aangeboden structuren zijn hele goede handvatten die ik zeker ga toepassen. Deze training is erg geschikt om jezelf te verbeteren in presentatietechnieken.