YEARTH

Muzzeyen Ulas

Als je doet wat deed, krijg je wat je kreeg. Je leert om op een goede manier feedback te kunnen geven. Ook leer je om dichtbij jezelf te blijven. Zeker een aanrader om de training Persoonlijke... Als je doet wat deed, krijg je wat je kreeg. Je leert om op een goede manier feedback te kunnen geven. Ook leer je om dichtbij jezelf te blijven. Zeker een aanrader om de training Persoonlijke Effectiviteit te volgen.

Stefan Jansen

Wat mij het meest heeft aangesproken in de training waren de tools, uitspraken (one-liners) en positief kritische directheid van de trainer. Het zijn vaak eenvoudige en simpele tools welke je... Wat mij het meest heeft aangesproken in de training waren de tools, uitspraken (one-liners) en positief kritische directheid van de trainer. Het zijn vaak eenvoudige en simpele tools welke je aangereikt krijgt.

Daphne van der Veer

Hele fijne training. Heel fijn dat je kan leren van ook de ervaring van de deelnemers. De praktijk oefeningen die we hebben behandeld ondersteunend met de theorie is een super combinatie. Goede en... Hele fijne training. Heel fijn dat je kan leren van ook de ervaring van de deelnemers. De praktijk oefeningen die we hebben behandeld ondersteunend met de theorie is een super combinatie. Goede en leerzame training met concrete handvaten om verder mee aan de slag te gaan.

Joris

Wat mij heeft aangesproken tijdens de training is dat er voldoende handvatten zijn behandeld om zelf meer mee te oefenen in communicatieve situaties in de praktijk. Ik vond het een erg nuttige... Wat mij heeft aangesproken tijdens de training is dat er voldoende handvatten zijn behandeld om zelf meer mee te oefenen in communicatieve situaties in de praktijk. Ik vond het een erg nuttige training van een goede kwaliteit.

De manier waarop de theorie toegepast word op onze praktijksituaties van alle deelnemers vond ik erg aanspreken. Ik zou anderen vertellen over de training dat het aan te raden is deze te volgen want... De manier waarop de theorie toegepast word op onze praktijksituaties van alle deelnemers vond ik erg aanspreken. Ik zou anderen vertellen over de training dat het aan te raden is deze te volgen want communicatie zal altijd bestaan.

Marco Westerman

Wat mij aan heeft gesproken tijdens het volgen van deze training bij YEARTH Academy is het positief omgaan met confrontatie. Bewust worden van aannames en deze niet te doen. Zeker een aan te raden... Wat mij aan heeft gesproken tijdens het volgen van deze training bij YEARTH Academy is het positief omgaan met confrontatie. Bewust worden van aannames en deze niet te doen. Zeker een aan te raden training.

Sabina van Dijken

Wat mij heeft aangesproken tijdens deze training is dat het een hele heldere uitleg was van de stof door de trainer. Ook had de trainer duidelijke voorbeelden en een goede zelfreflectie. Aanrader... Wat mij heeft aangesproken tijdens deze training is dat het een hele heldere uitleg was van de stof door de trainer. Ook had de trainer duidelijke voorbeelden en een goede zelfreflectie. Aanrader voor zelfbewust wording en voor veel handvatten.

Tomy Klein Zieverink

Wat mij het meest heeft aangesproken is de bewust wording van wat jezelf doet en hoe je zelf communiceert in de praktijk. Deze training is zeker aan te raden voor alle soorten deelnemers die meer... Wat mij het meest heeft aangesproken is de bewust wording van wat jezelf doet en hoe je zelf communiceert in de praktijk. Deze training is zeker aan te raden voor alle soorten deelnemers die meer willen leren over effectief communiceren.

Hans Vink

De training was heel interessant en leerzaam. Daarbij was de dynamiek in de groep heel fijn en heeft de trainer goed kunnen inspelen op de behoeften in de groep. Ik heb er veel uitgehaald dat ik kan... De training was heel interessant en leerzaam. Daarbij was de dynamiek in de groep heel fijn en heeft de trainer goed kunnen inspelen op de behoeften in de groep. Ik heb er veel uitgehaald dat ik kan toepassen in praktijk!

Marleen Kreemer

Het was echt een hele goede aanvulling op de kennis die ik al had. Ik heb er veel uitgehaald, dat ik gelijk kon gaan toepassen in praktijk. De manier hoe je een gesprek opbouwt was voor mij vooral... Het was echt een hele goede aanvulling op de kennis die ik al had. Ik heb er veel uitgehaald, dat ik gelijk kon gaan toepassen in praktijk. De manier hoe je een gesprek opbouwt was voor mij vooral belangrijk en ik heb hier heel veel uit gehaald!