Wat mij het meest heeft aangesproken in de training Perfectionisme was hoe passend de stof was op mij en mijn medecursisten. Mocht je last hebben van perfectionistische trekjes, dit maakt een goede...Wat mij het meest heeft aangesproken in de training Perfectionisme was hoe passend de stof was op mij en mijn medecursisten. Mocht je last hebben van perfectionistische trekjes, dit maakt een goede start om hier wat aan te doen.
Christiaan
Het was fijn om even uit de dagelijkse praktijk te stappen samen met de groep. De trainer hield vervolgens echt een spiegel voor en wanneer je hier voor open staat is het heel interessant en een eye...Het was fijn om even uit de dagelijkse praktijk te stappen samen met de groep. De trainer hield vervolgens echt een spiegel voor en wanneer je hier voor open staat is het heel interessant en een eye opener. Altijd fijn om nieuwe dingen te leren en te kunnen toepassen!
Deze training biedt een fijne combinatie van theorie en praktijk. Daarnaast is er handig naslagwerk in de map. Er zijn veel reminders voor veel dat onbewust al speelt. Goed om daar bewust van te...Deze training biedt een fijne combinatie van theorie en praktijk. Daarnaast is er handig naslagwerk in de map. Er zijn veel reminders voor veel dat onbewust al speelt. Goed om daar bewust van te worden. Waardevolle training!
Lotte
Een hele goede training om je meer bewust te worden hoe je samen tot een positief resultaat kunt komen en een win win situatie creëert. Ook heb ik geleerd niet te overtuigen, maar te beïnvloeden...Een hele goede training om je meer bewust te worden hoe je samen tot een positief resultaat kunt komen en een win win situatie creëert. Ook heb ik geleerd niet te overtuigen, maar te beïnvloeden tijdens een onderhandeling. Hele fijne training met fijne handvatten.
Freek
Deze training was een hele goede aanvulling op mijn vaardigheden. Het is heel fijn handvatten te hebben gekregen in hoe je het beste een onderhandeling in kan gaan. De verschillende...Deze training was een hele goede aanvulling op mijn vaardigheden. Het is heel fijn handvatten te hebben gekregen in hoe je het beste een onderhandeling in kan gaan. De verschillende onderhandelingsmethodes zijn behandeld waardoor ik goed kan kijken wat voor mij werkt in praktijk! Zeker aan te raden!
Eveline Roes
Het praktische in combinatie met theorie is perfect in de training praktische leidinggeven. Veel voorbeelden wat je zet tot na denken. Prettige en leerzame training waar ik veel aan heb gehad.
De training biedt duidelijke modellen versus een fijne laagdrempelige en uitgebreide klassikale bespreking van deze theorie. Het is een goede training om de theoretische basis te leggen. Zeker een...De training biedt duidelijke modellen versus een fijne laagdrempelige en uitgebreide klassikale bespreking van deze theorie. Het is een goede training om de theoretische basis te leggen. Zeker een aanrader.
Angeline Schennink
De praktische zijde waarbij de interactie tussen de theorie en de casussen een fijne afwisseling zijn. Dat sprak mij aan in de training praktisch leidinggeven in 4 maanden. Het is een goede basis...De praktische zijde waarbij de interactie tussen de theorie en de casussen een fijne afwisseling zijn. Dat sprak mij aan in de training praktisch leidinggeven in 4 maanden. Het is een goede basis training om handvatten te hebben hoe je een goede leidinggevende kan zijn
Danielle Herweijer
Interactie met elkaar en dat je tips van elkaar krijgt, dat sprak mij aan. Praktisch leidinggeven is een hele leerzame training. Waar je veel informatie uit haalt. En je ook van andere kandidaten...Interactie met elkaar en dat je tips van elkaar krijgt, dat sprak mij aan. Praktisch leidinggeven is een hele leerzame training. Waar je veel informatie uit haalt. En je ook van andere kandidaten leert.
Rianne Dokter
De training Assertief Optreden en Communiceren is een fijne training om te volgen wanneer je uitdagingen ervaart met het aangeven van grenzen. Het leren vragen stellen om ruimte te creëren en het...De training Assertief Optreden en Communiceren is een fijne training om te volgen wanneer je uitdagingen ervaart met het aangeven van grenzen. Het leren vragen stellen om ruimte te creëren en het omgaan met weerstand en kritiek is voor mij zeer van toegevoegde waarde geweest. Zeker een aanrader!