YEARTH

Patrick

Maak tijd voor jezelf indien je er moeite mee hebt is deze training een absolute aanrader. Ik vond het fijn om tijdens deze training steeds met simpele tools steeds dieper te kunnen graven.

Jordi Geurts

Deze YEARTH Academy training biedt diepgang op verschillende aspecten en de leerpunten die we zelf hebben gegeven biedt ruimte om van jezelf en andere te leren. Deze training is zeer aan te raden... Deze YEARTH Academy training biedt diepgang op verschillende aspecten en de leerpunten die we zelf hebben gegeven biedt ruimte om van jezelf en andere te leren. Deze training is zeer aan te raden voor iedereen die beter wil communiceren.

Sabine van Corput

Het team dat er overal dezelfde issues zijn, dat sprak mij het meeste aan in de training praktisch leidinggeven. Het was een fijne en praktische training. Heb er veel van opgestoken.

Don Schavemaker

Wat mij het meest heeft aangesproken in de training Persoonlijk Leiderschap was het belang van zelfbeeld in te zien. Ook is het interessant om te kijken naar je drijfveren en aansluiting daarvan op... Wat mij het meest heeft aangesproken in de training Persoonlijk Leiderschap was het belang van zelfbeeld in te zien. Ook is het interessant om te kijken naar je drijfveren en aansluiting daarvan op je professionele omgeving.

Milou Teunissen Heetkamp

Wat mij aansprak tijdens deze training is de openheid van de groep en de kennis van de trainer. Echt een ontzettende aanrader om deze training te volgen. Nog steeds breng ik het (onbewust) in de... Wat mij aansprak tijdens deze training is de openheid van de groep en de kennis van de trainer. Echt een ontzettende aanrader om deze training te volgen. Nog steeds breng ik het (onbewust) in de praktijk, tegenwoordig. Een zeer effectieve training!

Ismail Boulakhrif

Erg fijn tijdens deze training dat er verschillende manieren zijn van communiceren maar ook van lichaamstaal. Ik zou andere zeker aanbevelen deze training te volgen om je eigen communicatiestijl te... Erg fijn tijdens deze training dat er verschillende manieren zijn van communiceren maar ook van lichaamstaal. Ik zou andere zeker aanbevelen deze training te volgen om je eigen communicatiestijl te verbeteren.

Kubra Boulakhrif

Echt een goede training. Ik heb tijdens de training door zowel de trainer als alle deelnemers veel goede tips ontvangen. De onderwerpen die besproken waren, waren erg relevant voor mij. Ik zou de... Echt een goede training. Ik heb tijdens de training door zowel de trainer als alle deelnemers veel goede tips ontvangen. De onderwerpen die besproken waren, waren erg relevant voor mij. Ik zou de training zeker aanraden.

Kris

De openheid en betrokkenheid van de trainster. De mensen met wie ik de cursus heb gevolgd en de handige / bruikbare tools voor leiderschap en zelfreflectie. Nuttig, effectief, open, leuk en leerzaam.

Erwin van Sas

Wat mij het meest heeft aangesproken zijn de tools die de trainer geeft en de theoretische kennis dat direct toegepast kan worden. De casussen in de training zelf waren ook erg nuttig. De training... Wat mij het meest heeft aangesproken zijn de tools die de trainer geeft en de theoretische kennis dat direct toegepast kan worden. De casussen in de training zelf waren ook erg nuttig. De training zorgt er zeker voor dat je communicatief zeker verbeterd.

Iris Komen

De training bied de juiste combinatie tussen theorie en praktijk wat ik erg prettig vond. Ik denk dat de twee daagse zeker een mooie basis is. Ik ben ook nieuwsgierig naar de vierdaagse cursus omdat... De training bied de juiste combinatie tussen theorie en praktijk wat ik erg prettig vond. Ik denk dat de twee daagse zeker een mooie basis is. Ik ben ook nieuwsgierig naar de vierdaagse cursus omdat je dan meer de mogelijkheid hebt om tijdens en tussen de trainingsdagen te oefenen.