YEARTH

Do Rosario

Hoe de trainer naast het trainingsmateriaal ook andere onderwerpen toegevoegde in de training verandermanagement. De interactie sprak mij ook aan. Een aanrader om het te volgen om zo meer bewustzijn... Hoe de trainer naast het trainingsmateriaal ook andere onderwerpen toegevoegde in de training verandermanagement. De interactie sprak mij ook aan. Een aanrader om het te volgen om zo meer bewustzijn bij jezelf en organisatie te creëren.

Patricia Nijholt

Wat mij enorm heeft aangesproken in de training is dat de persoonlijke doelstellingen centraal stonden. Het was zeer leerzaam en ik heb heldere handvatten gekregen om gelijk in praktijk te kunnen... Wat mij enorm heeft aangesproken in de training is dat de persoonlijke doelstellingen centraal stonden. Het was zeer leerzaam en ik heb heldere handvatten gekregen om gelijk in praktijk te kunnen toepassen. Absolute aanrader!

Dunja

In de training praktisch leidinggeven sprak de interactie met andere, afwisseling in praktijk & theorie en de praktische insteek. Heb de training als zeer positief ervaren. Zou het zeker andere... In de training praktisch leidinggeven sprak de interactie met andere, afwisseling in praktijk & theorie en de praktische insteek. Heb de training als zeer positief ervaren. Zou het zeker andere aanbevelen

Julian Fons

Wat mij het meest heeft aangesproken van deze training is de aandacht die er aan iedereen werd gegeven zowel in een groep als individueel. Er valt veel te leren over het gedrag van zowel jezelf als... Wat mij het meest heeft aangesproken van deze training is de aandacht die er aan iedereen werd gegeven zowel in een groep als individueel. Er valt veel te leren over het gedrag van zowel jezelf als de ander.

Judith Hendriks

Wat mij het meest heeft aangesproken tijdens de training Perfectionisme 2.0 was de persoonlijke benadering, de fijne groep en de kundige trainer. De training ging goed de diepte in. Een fijne... Wat mij het meest heeft aangesproken tijdens de training Perfectionisme 2.0 was de persoonlijke benadering, de fijne groep en de kundige trainer. De training ging goed de diepte in. Een fijne training die iedereen zou kunnen volgen.

Roy

De training was een eye-opener. Wat mij het meest heeft aangesproken zijn de verschillende beïnvloedingstechnieken die we door middel van casussen uit de praktijk duidelijk konden maken. De trainer... De training was een eye-opener. Wat mij het meest heeft aangesproken zijn de verschillende beïnvloedingstechnieken die we door middel van casussen uit de praktijk duidelijk konden maken. De trainer biedt de ruimte om vragen te stellen.

Hilde

Het meest leerzame van deze training is de combinatie van het informatieve en de theorie. Daarnaast hebben we casussen vanuit de praktijk geoefend en ontstond er veel discussie in de groep wat erg... Het meest leerzame van deze training is de combinatie van het informatieve en de theorie. Daarnaast hebben we casussen vanuit de praktijk geoefend en ontstond er veel discussie in de groep wat erg leerzaam was. Het was een leerzame en leuke training.

Sandra van der Werf

De verhouding tussen de theorie en de voorbeelden van jezelf en andere in de praktijk. Goed voor bewustzijn, oefenen met casussen en ervaringen van elkaar en vooral van de trainer.

Dinand Veldman

De training heeft mij heel veel inzicht gegeven in thema´s die voor mij belangrijk zijn. Ik heb echt anders leren kijken naar mijn vaardigheden en heb met de trainer en andere deelnemers kunnen... De training heeft mij heel veel inzicht gegeven in thema´s die voor mij belangrijk zijn. Ik heb echt anders leren kijken naar mijn vaardigheden en heb met de trainer en andere deelnemers kunnen sparren over de ontwikkelingsmogelijkheden.
Hele fijne training!

Door de kleine groep was er veel 1-op-1 aandacht en ruimte voor persoonlijke vragen en wensen. Ik heb daarom veel praktische tips voor mijn situatie mogen ontvangen, die ik gelijk kan toepassen. Het... Door de kleine groep was er veel 1-op-1 aandacht en ruimte voor persoonlijke vragen en wensen. Ik heb daarom veel praktische tips voor mijn situatie mogen ontvangen, die ik gelijk kan toepassen. Het was echt een hele fijne training die ik zeker zou aanraden.