Gestructureerde aanpak, duidelijke informatievoorziening. Daarnaast alle informatie om de slides heen en alle kennis die Martin vanuit de praktijk toevoegt. Het geeft je weer voldoende inzichten om...Gestructureerde aanpak, duidelijke informatievoorziening. Daarnaast alle informatie om de slides heen en alle kennis die Martin vanuit de praktijk toevoegt. Het geeft je weer voldoende inzichten om er mee aan de slag te gaan.
Karin Driessen
Als je twijfelt over de training dan zou ik echt zeggen doen! Het is een cadeau aan je zelf. De inzichten die je over jezelf krijgt, de praktische tips en het klassikaal oefenen hebben mij echt een...Als je twijfelt over de training dan zou ik echt zeggen doen! Het is een cadeau aan je zelf. De inzichten die je over jezelf krijgt, de praktische tips en het klassikaal oefenen hebben mij echt een stap verder gekregen er ervoor gezocht dat deze training geslaagd is.
Erg positief over de training Assertief Optreden en Communiceren! De training geeft veel inzicht in zelfreflectie en hoe je kan reageren tijdens gesprekken waarin je met weerstand te maken hebt.
Milan
Ik zou de training Coachend Leiderschap zeker aanraden. De structuur van de training sprak me erg aan, evenals de handvatten die werden meegegeven. Verder een kundige trainer en een fijne...Ik zou de training Coachend Leiderschap zeker aanraden. De structuur van de training sprak me erg aan, evenals de handvatten die werden meegegeven. Verder een kundige trainer en een fijne trainingslocatie.
Het is een sterke, leerzame training met de juiste inhoud. Goede afwisseling tussen theorie en praktische oefeningen, zo kan je het meteen in de praktijk toepassen. Kundige trainer! zeer waardevol...Het is een sterke, leerzame training met de juiste inhoud. Goede afwisseling tussen theorie en praktische oefeningen, zo kan je het meteen in de praktijk toepassen. Kundige trainer! zeer waardevol en leerzaam.
Hans - Erik Boeve
Ervaringen van Dave (trainer) en de anderen uit de groep. De rustige manier van het uitleggen van theorie, aangevuld met praktijk voorbeelden. Je krijgt op een rustig tempo alle stappen uitgelegd...Ervaringen van Dave (trainer) en de anderen uit de groep. De rustige manier van het uitleggen van theorie, aangevuld met praktijk voorbeelden. Je krijgt op een rustig tempo alle stappen uitgelegd over leadership.
Het geeft je goede handvaten om een goede strategische rol in te nemen binnen je organisatie. Fijne trainer waarbij je ook al je vragen kon stellen. Goede afwisseling van praktijk en theorie.
Sander Mourik
Voorafgaand spreek je een duidelijk doel af voor de training. Je gaan vervolgens daarmee aan de slag en krijgt daar goede handvaten voor terug. Nuttige training waar ik in eerste instantie sceptisch...Voorafgaand spreek je een duidelijk doel af voor de training. Je gaan vervolgens daarmee aan de slag en krijgt daar goede handvaten voor terug. Nuttige training waar ik in eerste instantie sceptisch over was maar uiteindelijk zeer goed toepasbaar is in de praktijk.
Hele concrete praktijkvoorbeelden, goede interactie. Dave (trainer) kan goed luisteren en heeft een passend antwoord (of vervolgvraag) klaar! Ontzettend waardevolle training voor iedereen die met...Hele concrete praktijkvoorbeelden, goede interactie. Dave (trainer) kan goed luisteren en heeft een passend antwoord (of vervolgvraag) klaar! Ontzettend waardevolle training voor iedereen die met een team werkt. Zeer nuttig!
Pieter Kooistra
De training Projectmanagement is een zeer waardevolle training. Door middel van de praktische voorbeelden en algemene theorie die benoemd werd, wordt er een goede basis gelegd. Ik zou de training...De training Projectmanagement is een zeer waardevolle training. Door middel van de praktische voorbeelden en algemene theorie die benoemd werd, wordt er een goede basis gelegd. Ik zou de training zeker aanraden.