YEARTH

Sander

Tijdens de training Praktisch Leidinggeven waren alle onderwerpen die aan bod kwamen erg interessant. Ik zou een ander graag willen meegeven dat het een leuke training is met een goede balans tussen... Tijdens de training Praktisch Leidinggeven waren alle onderwerpen die aan bod kwamen erg interessant. Ik zou een ander graag willen meegeven dat het een leuke training is met een goede balans tussen theorie en praktijk.

Patrick Braat

Ik heb de training als heel goed ervaren. Het was zeer interactief en educatief en daarom beoordeel ik deze training met een mooi cijfer. Ook de trainer heeft me veel handvatten gegeven waar ik mee... Ik heb de training als heel goed ervaren. Het was zeer interactief en educatief en daarom beoordeel ik deze training met een mooi cijfer. Ook de trainer heeft me veel handvatten gegeven waar ik mee aan de slag kan. Ik zou de training zeker aanraden.

Patrick Handl

Zou iedereen aanbevelen om de training onderhandelen nieuwe stijl te volgen. Het is een goede training die je verder helpt in je persoonlijke ontwikkeling. De persoonlijke benadering van de trainer... Zou iedereen aanbevelen om de training onderhandelen nieuwe stijl te volgen. Het is een goede training die je verder helpt in je persoonlijke ontwikkeling. De persoonlijke benadering van de trainer en de actuele feiten over onze business sprak mij enorm aan.

Erik Wingers

Hele goede training met veel theorie maar ook praktijk. Goede trainer en ook veel interactie onderling en met de trainer. De locatie was goed en op een mooie locatie tegenover het station van... Hele goede training met veel theorie maar ook praktijk. Goede trainer en ook veel interactie onderling en met de trainer. De locatie was goed en op een mooie locatie tegenover het station van Amersfoort Centraal.

Vooral het oefenen tijdens de training vond ik heel fijn. Ik heb veel nieuwe inzichten gekregen die ik gelijk in praktijk kan brengen en in de organisatie kan toepassen. Ik zou de training enorm... Vooral het oefenen tijdens de training vond ik heel fijn. Ik heb veel nieuwe inzichten gekregen die ik gelijk in praktijk kan brengen en in de organisatie kan toepassen. Ik zou de training enorm aanraden te doen!

Jevon Chin

De trainer wist met veel praktische voorbeelden en uitstapjes door middel van vragen uit de groep of andere belangrijke onderwerpen, de aandacht erbij te houden. Hij wist met enorm veel kennis en... De trainer wist met veel praktische voorbeelden en uitstapjes door middel van vragen uit de groep of andere belangrijke onderwerpen, de aandacht erbij te houden. Hij wist met enorm veel kennis en goede interactie een veilige leeromgeving te creëren en dat voelde heel fijn.

Remco

De training was zeer goed aangepast op de leerbehoeften en er was een specifieke focus op de onderwerpen die vanuit de deelnemers waren aangegeven. Daarbij heb ik heel veel geleerd dat direct... De training was zeer goed aangepast op de leerbehoeften en er was een specifieke focus op de onderwerpen die vanuit de deelnemers waren aangegeven. Daarbij heb ik heel veel geleerd dat direct toepasbaar is in praktijk. Ik zou de training heel erg aanraden.

Bob

De opbouw en de relatie van de theorie naar de praktijk paste heel erg bij hetgeen ik graag wilde leren. Het was daarom een zeer toepasbare training voor de praktijk. Het was informatief, ik heb... De opbouw en de relatie van de theorie naar de praktijk paste heel erg bij hetgeen ik graag wilde leren. Het was daarom een zeer toepasbare training voor de praktijk. Het was informatief, ik heb leuke inzichten en praktische tools mogen ontvangen. Een hele fijne training!

Susan

Wat mij het meest aansprak in de training is dat er op een hele prettige manier werd verteld door de trainer, met goede voorbeelden en uitleg, dat heel toepasbaar is. Ik vond het heel interessant en... Wat mij het meest aansprak in de training is dat er op een hele prettige manier werd verteld door de trainer, met goede voorbeelden en uitleg, dat heel toepasbaar is. Ik vond het heel interessant en leerzaam met hele goede handvatten. Deze training was een eye opener!

Lize

De training was heel persoonlijk en gericht op eigen leerdoelen. De training gaf enorm veel inzicht in mijn eigen zijn. Het was zeer waardevol mezelf te leren kennen en te analyseren waarin ik... De training was heel persoonlijk en gericht op eigen leerdoelen. De training gaf enorm veel inzicht in mijn eigen zijn. Het was zeer waardevol mezelf te leren kennen en te analyseren waarin ik mezelf echt kan ontwikkelen. De handvatten zijn vervolgens mooi toepasbaar en creëeren rust en in mijn leven, zowel in werk als privé.