De trainer gaf een zeer duidelijk uitleg over de verschillende onderwerpen en methodieken. Verder werd er veel persoonlijke input meegenomen tijdens de oefeningen, zodat ik het geleerde straks ook...De trainer gaf een zeer duidelijk uitleg over de verschillende onderwerpen en methodieken. Verder werd er veel persoonlijke input meegenomen tijdens de oefeningen, zodat ik het geleerde straks ook echt in praktijk kan toepassen. De groep was ook heel fijn, ik zou de training zeker aanraden.
Angelique Oudejans
Deze training heeft mij echt geholpen om assertiviteit aan te leren op een hele veilige en prettige manier. De verschillende methodieken en rollenspellen spraken mij enorm aan en hebben me echt...Deze training heeft mij echt geholpen om assertiviteit aan te leren op een hele veilige en prettige manier. De verschillende methodieken en rollenspellen spraken mij enorm aan en hebben me echt geholpen mooi resultaat te behalen. Wat een fijne training.
Jeroen Pessers
De samenstelling van de groep was heel fijn. Klein en divers. Dit zorgde ervoor dat we samen konden sparren over de onderwerpen. De training heeft mij inzicht gegeven in leiderschap en ook mijn...De samenstelling van de groep was heel fijn. Klein en divers. Dit zorgde ervoor dat we samen konden sparren over de onderwerpen. De training heeft mij inzicht gegeven in leiderschap en ook mijn persoonlijk leiderschap. Daarnaast is het enorm gericht op het onderzoeken van behoeften en hierop kunnen inspelen vanuit een positieve mindset. Die manier van aansturen en denken vind ik heel fijn.
Wat mij het meest heeft aangesproken tijdens de training Effectief Communiceren was de trainer en waren de verschillende stijlen van communiceren. Ik zou graag aan anderen een paar voorbeelden laten...Wat mij het meest heeft aangesproken tijdens de training Effectief Communiceren was de trainer en waren de verschillende stijlen van communiceren. Ik zou graag aan anderen een paar voorbeelden laten zien van de communicatiestijlen.
Mirella
Wat mij het meest heeft aangesproken tijdens de training Effectief Communiceren is het stukje bewustwording van je eigen gedrag. De tips die we hebben gekregen om bepaalde zaken aan te pakken waren...Wat mij het meest heeft aangesproken tijdens de training Effectief Communiceren is het stukje bewustwording van je eigen gedrag. De tips die we hebben gekregen om bepaalde zaken aan te pakken waren erg nuttig.
William
De kwaliteiten van de trainer waren enorm goed. Ze is in staat om de groep zeer goed in te schatten en sluit de training aan op deze behoeften. Ik zou zeker een maatwerk training met deze trainer...De kwaliteiten van de trainer waren enorm goed. Ze is in staat om de groep zeer goed in te schatten en sluit de training aan op deze behoeften. Ik zou zeker een maatwerk training met deze trainer bij YEARTH aanraden!
De theorie, praktijk, hard- en software die je toegereikt krijgt vond ik super. De training project management zet mij aan het nadenken. Het werd gegeven door een top trainer! Alles klopt aan zijn...De theorie, praktijk, hard- en software die je toegereikt krijgt vond ik super. De training project management zet mij aan het nadenken. Het werd gegeven door een top trainer! Alles klopt aan zijn manier van les geven!
Obi Ejiofor
De training Effectief Communiceren in 4 maanden was een pittige training, waarbij veel onderwerpen aan bod kwamen. Het was zéér leerzaam en informatief. Ik kan het zeker gebruiken om mijn...De training Effectief Communiceren in 4 maanden was een pittige training, waarbij veel onderwerpen aan bod kwamen. Het was zéér leerzaam en informatief. Ik kan het zeker gebruiken om mijn communicatie in praktijk te verbeteren.
De dynamiek van de groep, de vele praktijkvoorbeelden en de jarenlange ervaring en enthousiasme van de trainer spraken mij aan. Ondanks dat het maar 2 dagen is, voelt het heel compleet. Heb veel...De dynamiek van de groep, de vele praktijkvoorbeelden en de jarenlange ervaring en enthousiasme van de trainer spraken mij aan. Ondanks dat het maar 2 dagen is, voelt het heel compleet. Heb veel geleerd. Vond het ook een mooie combinatie tussen praktijk en theorie. De dagen vlogen voorbij
Angela
Wat mij het meeste heeft aangesproken tijdens de training Presentatiestijlen en -technieken waren de vele voorbeelden, de interactie en de goede feedback. Ik vond het fijn lesmateriaal en een...Wat mij het meeste heeft aangesproken tijdens de training Presentatiestijlen en -technieken waren de vele voorbeelden, de interactie en de goede feedback. Ik vond het fijn lesmateriaal en een veilige omgeving om te leren.