YEARTH

Sarai B. Tjahja

Deze training heeft me een goede basis gegeven in het leidinggeven. Ik heb veel handvatten gekregen die ik kan toepassen in praktijk. De verschillende leiderschapsstijlen die werden behandeld en de... Deze training heeft me een goede basis gegeven in het leidinggeven. Ik heb veel handvatten gekregen die ik kan toepassen in praktijk. De verschillende leiderschapsstijlen die werden behandeld en de koppeling met praktijksituaties hebben me veel inzicht gegeven. Ik zou de training zeker aanraden.

Patrick

Wat mij het meest heeft aangesproken in de training is de interactie met de trainer en de deelnemers binnen de groep. Dit heeft me enorm geholpen het beste resultaat te behalen. Verder is de... Wat mij het meest heeft aangesproken in de training is de interactie met de trainer en de deelnemers binnen de groep. Dit heeft me enorm geholpen het beste resultaat te behalen. Verder is de training heel educatief en kan ik het geleerde mooi toepassen in praktijk.

De training praktische leidinggeven insteek sprak mij aan. Veel helpende en toepasbare informatie. Goede oefeningen. De training is heel leuk en leerzaam. Heel praktisch gezicht. Tijd vliegt! Veel... De training praktische leidinggeven insteek sprak mij aan. Veel helpende en toepasbare informatie. Goede oefeningen. De training is heel leuk en leerzaam. Heel praktisch gezicht. Tijd vliegt! Veel inzichten gekregen.

Chantal

Vooral depersoonlijke en interactieve componenten spraken mij heel erg aan. Tijdens de training ginegen we actief aan de slag met persoonlijke leerdoelen en was er veel ruimte om ervaringen te delen... Vooral depersoonlijke en interactieve componenten spraken mij heel erg aan. Tijdens de training ginegen we actief aan de slag met persoonlijke leerdoelen en was er veel ruimte om ervaringen te delen en van elkaar te leren. Ik zou daarom de training absoluut aanraden.

Ik heb tijdens de training inzicht gekregen in wat er bij een conflict komt kijken en wat de rol is van je eigen verhaal in deze situatie. Ik ben heel blij met de handvatten die mij geleerd zijn en... Ik heb tijdens de training inzicht gekregen in wat er bij een conflict komt kijken en wat de rol is van je eigen verhaal in deze situatie. Ik ben heel blij met de handvatten die mij geleerd zijn en zou de training iedereen die met dit soort situaties te maken heeft aanraden.

Chantal

Ik heb tijdens deze training veel informatie gekregen, de wijze waarop de training gegeven was heel fijn en hoe de training is opgebouwd sprak mij enorm aan. Ik raad de training aan zodat je meer... Ik heb tijdens deze training veel informatie gekregen, de wijze waarop de training gegeven was heel fijn en hoe de training is opgebouwd sprak mij enorm aan. Ik raad de training aan zodat je meer bewust kan worden. Je leert enorm veel over je manier van communiceren en kan het geleerde ook gelijk toepassen in praktijk.

Yvo Sorber

Wat mij vooral heeft aangesproken tijdens de training Timemanagement is het verschil tussen positieve stres en negatieve stres. Het is een enorm nuttige training om je bewust te worden wat de... Wat mij vooral heeft aangesproken tijdens de training Timemanagement is het verschil tussen positieve stres en negatieve stres. Het is een enorm nuttige training om je bewust te worden wat de zogenoemde "tijdvreters" zijn.

De samenwerking met m'n mede cursisten. Een open en eerlijke ruimte met waardevolle feedback. De theorie wordt ook goed behandeld. De training geeft goede inzichten in hoe je gesprekken met je... De samenwerking met m'n mede cursisten. Een open en eerlijke ruimte met waardevolle feedback. De theorie wordt ook goed behandeld. De training geeft goede inzichten in hoe je gesprekken met je medewerkers zou moeten voeren

Ik zou een ieder willen aanraden een assertiviteitstraining te doen, zeer waardevol! Tijdens de training Assertief Optreden en Communiceren werden veel situaties besproken en geoefend. Dit vond ik... Ik zou een ieder willen aanraden een assertiviteitstraining te doen, zeer waardevol! Tijdens de training Assertief Optreden en Communiceren werden veel situaties besproken en geoefend. Dit vond ik erg fijn.

David

De training coachend leiderschap van yearth academy zou ik aanbevelen aan andere. De training coachend leiderschap geeft je zeker een goede basis. Het geeft je meer zekerheid als beginnend... De training coachend leiderschap van yearth academy zou ik aanbevelen aan andere. De training coachend leiderschap geeft je zeker een goede basis. Het geeft je meer zekerheid als beginnend professional.