Wat mij het meest heeft aangesproken in de training Assertief Optreden en Communiceren is het omgaan met weerstand en structuur aanbrengen in gesprekken. Ik zou deze training zeker aanraden aan een...Wat mij het meest heeft aangesproken in de training Assertief Optreden en Communiceren is het omgaan met weerstand en structuur aanbrengen in gesprekken. Ik zou deze training zeker aanraden aan een ander
Wijchert
De prettige en rustgevende manier van training geven. In de training praktisch leidinggeven van yearth academy geven ze ook goede zelf reflectie. Dat sprak mij het meeste aan. Ik zeg gewoon doen! .
Gyaan
De theorie luisteren, samenvatten en doorvragen sprak mij aan. Dit is vaak de oplossing / juiste manier van communiceren en concluderen. Iedereen zou dit moeten doen / volgen. Voor een stukje...De theorie luisteren, samenvatten en doorvragen sprak mij aan. Dit is vaak de oplossing / juiste manier van communiceren en concluderen. Iedereen zou dit moeten doen / volgen. Voor een stukje bewustwording en verbetering in eigen kunnen.
Annet Keuning
Met behulp van veel goede voorbeelden, gekoppeld aan theorie en de ervaringen van (mede)cursisten heb ik het gevoel veel praktische handvatten mee naar huis te hebben genomen om me assertiever op te...Met behulp van veel goede voorbeelden, gekoppeld aan theorie en de ervaringen van (mede)cursisten heb ik het gevoel veel praktische handvatten mee naar huis te hebben genomen om me assertiever op te kunnen stellen. Het oefenen met casussen was daarin ook erg verhelderend!
De training Effectief Beïnvloeden is op een interactieve manier opgezet waarbij je op een plezierige manier in kleine groepjes samenwerkt. Ik zou de training Effectief Beïnvloeden zeker aanraden aan...De training Effectief Beïnvloeden is op een interactieve manier opgezet waarbij je op een plezierige manier in kleine groepjes samenwerkt. Ik zou de training Effectief Beïnvloeden zeker aanraden aan een ander omdat je inzichten leert die gelijk toe te passen zijn in de praktijk.
N. Harmanus
Goede training over het omschakelen van fixed mindset naar growth mindset! De trainer gaat goed in op individuele leerdoelen. Zowel theorie als praktijk hebben voldoende ruimte binnen de training...Goede training over het omschakelen van fixed mindset naar growth mindset! De trainer gaat goed in op individuele leerdoelen. Zowel theorie als praktijk hebben voldoende ruimte binnen de training van 1 dag.
Slee
De verschillende communicatiestijlen die aan bod komen tijdens de training effectief communiceren hebben mij erg aangesproken. Evenals de verbale- en non-verbale communicatietechnieken die aan bod...De verschillende communicatiestijlen die aan bod komen tijdens de training effectief communiceren hebben mij erg aangesproken. Evenals de verbale- en non-verbale communicatietechnieken die aan bod komen tijdens de training Effectief Communiceren.
Eva van de Wiel
Wat mij het meeste aanspreekt in de training leidinggeven op basis van eigenaarschap zijn de soft skills en de handvatten voor leidinggeven. Het is een zeer doeltreffende training voor iedereen die...Wat mij het meeste aanspreekt in de training leidinggeven op basis van eigenaarschap zijn de soft skills en de handvatten voor leidinggeven. Het is een zeer doeltreffende training voor iedereen die net begonnen is met leidinggeven
Daniëlle de Boer
Training was erg goed met name de trainer die zeer goed en duidelijk kon uitleggen waardoor het blijft hangen en ook keek wat iedere deelnemen nodig had in zijn vakgebied.
Yoni van Duren
Ik vond het een leuke, interactieve training en een entertaining manier van les geven. Ik ontving concrete antwoorden op al mijn vragen. En de trainer heeft een enorme expertise op het gebied van...Ik vond het een leuke, interactieve training en een entertaining manier van les geven. Ik ontving concrete antwoorden op al mijn vragen. En de trainer heeft een enorme expertise op het gebied van communicatie.