TR

foto s duidelijk

veel uitverkocht, niet leverbaar, niet zoveel keuze, kortingsactie > dus ik betaal altijd teveel?

Reactie Yoga-PilatesShop.nl:

Bedankt voor uw reactie en uw feedback. We vinden het vervelend om te lezen dat u bovenstaande op een negatieve manier ervaart, maar helaas zijn dit de gevolgen van het coronavirus. Daardoor zijn er... Bedankt voor uw reactie en uw feedback. We vinden het vervelend om te lezen dat u bovenstaande op een negatieve manier ervaart, maar helaas zijn dit de gevolgen van het coronavirus. Daardoor zijn er bij veel van onze leveranciers lange levertijden ontstaan. Om dit te voorkomen zijn wij volop bezig om nieuwe producten aan ons assortiment toe te voegen. Wat betreft de kortingscode, daar zullen wij persoonlijk contact over opnemen.

Monique

snelle levering

Luc P.

Goede keuze mogelijkheid en vlotte service.

uitgebreide keuze, eerlijke prijs

Verzendkosten naar Belgie zijn voor kleine goedkope artikelen in verhouding tot de productprijs vrij hoog.

Janny Breukhoven

Via Jolanda Kasten aan uw web adres gekomen. Bestelling werd vlot afgewerkt, prima info en keurige aflevering volgens afspraak. Bovendien werd de 10% korting, die na mijn bestelling was vastgelegd... Via Jolanda Kasten aan uw web adres gekomen. Bestelling werd vlot afgewerkt, prima info en keurige aflevering volgens afspraak. Bovendien werd de 10% korting, die na mijn bestelling was vastgelegd (Ontspannen Fit) meteen op mijn rekening gestort, zonder dat ik daar iets voor hoefde doen. Bijzonder attent. Info website nauwelijks hoeven raadplegen, dus oordeel neutraal.

Vlot, attent en persoonlijk

Marion

Uitstekend, zowel telefonisch als afhandeling bestelling

Helder en nakomen afspraken

Kwaliteit product minder dan verwacht

klant1

Snelle levering, jammer dat de beschrijvingen van de bestelde artikelen niet klopte, waardoor grote deel van mijn bestelling geretourneerd moest, verder wel goed afgehandeld en een vriendelijke... Snelle levering, jammer dat de beschrijvingen van de bestelde artikelen niet klopte, waardoor grote deel van mijn bestelling geretourneerd moest, verder wel goed afgehandeld en een vriendelijke klantenservice. Dus tip voor de kopers, indien van belang, eerst vragen over de artikelen voor het bestellen.

Vriendelijke klantenservice en snelle levering en redelijke privacy beleid

beschrijvingen over artikel-materiaal verbeteren

Reactie Yoga-PilatesShop.nl:

Dank voor de feedback! We gaan ermee aan de slag om de beschrijvingen bij de bestelde artikelen van de materialen te verbeteren.

Veronika

Duidelijk, super snelle levering. Top!

Duidelijk, super snelle levering.

N.v.t.

Els De Knock

Te beperkte informatie

mooie foto's op de site

Ik heb een Pilates ring beslist. Er waren echter verschillende formaten. Ik heb voor de grootste formaat gekozen, zonder echt te weten wat het verschil is tussen de 2 formaten. Nu denk ik dat ik... Ik heb een Pilates ring beslist. Er waren echter verschillende formaten. Ik heb voor de grootste formaat gekozen, zonder echt te weten wat het verschil is tussen de 2 formaten. Nu denk ik dat ik beter een kleiner formaat had gekozen, want volgens mij is mijn lichaamslengte te klein voor de grote ring. Het zou goed geweest zijn mocht er op de site uitleg gegeven worden over de keuze tussen een groot en klein formaat. Ook zou een fort overzicht met een aantal basisoefeningen met de Pilates ring kunnen bijgevoegd worden bij de bestelling.

Reactie Yoga-PilatesShop.nl:

Bedankt voor uw reactie. We noteren deze feedback en gaan ermee aan de slag om meer informatie over de verschillen tussen de ringen en de formaten toe te voegen.

Thea Spekle

Snel en goede levering

Was bezorgd op onjuiste adres

Wil Sandkuijl

Uitstekende en snelle levering