Lysanne

Producten werden snel geleverd en zijn van goede kwaliteit.

Website mag wel wat mooier

Mirjam van Lierop

Combinatiepakketten

Salome Bentinck

Buitengewoon vriendelijk en behulpzaam

klantvriendelijkheid

geen, leveringssnelheid was door corona bepaald. Dus geen kritiek

Sandra Buis

Betrokken mensen die in Corona tijd hun best doen om de spullen te leveren. Lukt dat niet houden ze je op de hoogte. Betrouwbaar dus

Zijn betrokken dat je wel de juiste spullen krijgt

Mijn producten zijn besteld in Corona tijd weet daarom geen tips

Ernst Jansen

Informatie en kwaliteit

Marjan Kaddouri

Recent twee Pilates matjes besteld.

Fantastische klantenservice. Heel duidelijke uitleg over de vertraagde bezorging (door corona) en heel persoonlijk email contact.

Niets

Goede ervaring.

Reageren duidelijk op vragen per mail. Houden je op de hoogte van termijn verzending.

Tijmen de Groot

Uitstekend

Goede service; meedenkend

Kattelijn Aertse

Ik wilde eigenlijk alleen een pilatesbal incl.pomp, maar zou in dat pakket ook online materiaal ontvangen. Dat laatste heb ik nooit gekregen. Voor de rest ben ik tevreden.

Overzichtelijke website

Leveren wat je zegt te leveren. Verder zat er op mijn product een lijstje met namen van mensen, inclusief mijn eigen naam. Dat was een beetje slordig wat betreft privacy.

Reactie Yoga-PilatesShop.nl:

Beste Kattelijn,
Beste Kattelijn,
Hartelijk dank voor je reactie! We vinden het spijtig om te horen dat de online workout niet goed vindbaar is op onze website. Hierbij de link om de online workout te volgen: https://youtu.be/WhSowyt44rs. Daarnaast hebben we de productnaam aangepast, zodat er geen verwarring meer ontstaat over het product en de online workout. Als laatste willen we onze excuses aanbieden vanwege het lijstje met namen, dat is inderdaad niet netjes en erg slordig. Nogmaals onze excuses. We doen onze uiterste best om dit te verbeteren.

Vanessa Goetschalckx

Bij Yoga-Pilatesshop vind je kwaliteitsmaterialen voor oa yoga, pilates, piloxing enz. Bestelling werd snel verzonden maar gezien dit een gewone brievenbusverzending was heeft het toch een dikke... Bij Yoga-Pilatesshop vind je kwaliteitsmaterialen voor oa yoga, pilates, piloxing enz. Bestelling werd snel verzonden maar gezien dit een gewone brievenbusverzending was heeft het toch een dikke week geduurd vooraleer ik het ontvangen had. Maten klopten met wat op de webshop vermeld was.

Het assortiment en de kwaliteitsproducten

Helaas kost het voor een verzending naar Belgie meer dan 5euro voor een brievenbusformaat.. voor groter (pakket) is het algauw meer dan 9euro. Dit heeft mijn beslissing wel beïnvloedt om bepaalde... Helaas kost het voor een verzending naar Belgie meer dan 5euro voor een brievenbusformaat.. voor groter (pakket) is het algauw meer dan 9euro. Dit heeft mijn beslissing wel beïnvloedt om bepaalde producten niet daar aan te kopen maar in een webshop waar de verzendkosten gratis waren vanaf een bepaald bedrag.