Koop al 1,5 jaar poeder om kefir te maken gaat altijd snel en het eindproduct is prima heb geen ander nodig.
Laurens Appel
Yoghurtmaker goed verpakt op tijd ontvangen. Helaas is het niet mogelijk om er roeryoghurt mee te maken. Dat laten ze ook zien op de verpakking van de naturel Yoghurt. Hiervoor heb je een...Yoghurtmaker goed verpakt op tijd ontvangen. Helaas is het niet mogelijk om er roeryoghurt mee te maken. Dat laten ze ook zien op de verpakking van de naturel Yoghurt. Hiervoor heb je een temperatuur nodig tussen de 30 en 32 graden. Voor standyoghurt heb je een temperatuur nodig tussen de 40 en 45 graden. De Chinese Yoghurtmaker haalde bij mij een temperatuur van 52 graden na circa 15 uur. Resultaat is een prima standyoghurt. Maar ik wil roeryoghurt. Dus dat wordt weer de oven gebruiken op 30 graden. Voor mij teleurstellend, voor diegene die standyoghurt wil maken een prima, voordelige keuze.
Niels
Combi set besteld, was niet duidelijk wat ik kreeg. Kreeg 2 grijze en 2 roze. Snap niet waar dit allemaal op gebaseerd is.
wilma nanning
Alles netjes op tijd gebracht
Kirsten Reymenants
Super snelle levering, alles tip top
Ria Van Reeuwijk
Had een bestelling was snel bezorgd en was keurig verpakt
Gerard Bergmans
Heb pas een keer een bestelling gedaan
Emely Diphoorn
Casper Jansen
Produkten zijn goed. Helaas was er iets stuk gegaan in de doos tijdens het verzenden. Na een mailtje stuurde ze me een nieuw op. Klasse service.