Gerda Volkstedt

Onze bestelling is snel geleverd. Het yoghurtapparaat doet wat het moet doen. Ik maak nu zelf Skyr. Magere yoghurt met magere kwark en magere melk. Heerlijk!

Mooie site, en keurige spullen. Ik vind alleen de bezorgkosten nogal hoog. Voor iets wat eenvoudig in een envelop met een postzegel zit is € 3,95 een beetje veel.

Maudy

Prima en betrouwbaar

Het bestelproces ging super. Ook de levering van de youghurtbacterie als de elektrische yoghurtmachine ging snel. Helaas werkt bij mij de machine niet goed. De yoghurt blijft dun. Ik heb hier 2x... Het bestelproces ging super. Ook de levering van de youghurtbacterie als de elektrische yoghurtmachine ging snel. Helaas werkt bij mij de machine niet goed. De yoghurt blijft dun. Ik heb hier 2x over gemaild en ook een reactie achtergelaten op hun website maar ik krijg geen enkele reactie van hun terug. Dit is erg jammer.

Reactie Yoghurt.nl:

Hallo, bedankt voor je review en toelichting. Vervelend dat je geen antwoord hebt gekregen op je vragen. Ik heb zojuist mijn collega gevraagd je e-mails op te zoeken en deze zo snel mogelijk te... Hallo, bedankt voor je review en toelichting. Vervelend dat je geen antwoord hebt gekregen op je vragen. Ik heb zojuist mijn collega gevraagd je e-mails op te zoeken en deze zo snel mogelijk te beantwoorden. Bij deze alvast een link met tips voor het bereiden van dikkere yoghurt: https://www.yoghurt.nl/dikkere-yoghurt-maken/. Excuus en een fijne dag!

Jan Hofstra

Positief en vragen via mail worden snel beantwoord!

Ella van aalst

Prima geen problemen

Schellekens

Duidelijke site, snelle levering.