Linda

Ik heb een goede en positieve ervaring met dit bedrijf. Ze komen hun afspraken na en zijn ondersteunend bij vragen en denken mee in oplossingen en geven advies.
De yoghurt smaakt fantastisch!

M Laarman

Mieke

Prima! Snel en goed.

Hilly Baas

(Bewerkt)

Zeer snelle levering van mooi product. Nu nog genieten van eigen gemaakte yoghurt.

marion pama

Supersnelle levering!

Toos van Doeselaar

Bedrijf is prima, product niet

An Koninckx

Ik mailde eerst een keertje voor informatie alvorens ik aan "zelf yoghurt maken" begon. Ik kreeg een zeer duidelijke en vriendelijke uitleg. Wij zijn een gezin van 3 en mijn man en zoon zijn in de... Ik mailde eerst een keertje voor informatie alvorens ik aan "zelf yoghurt maken" begon. Ik kreeg een zeer duidelijke en vriendelijke uitleg. Wij zijn een gezin van 3 en mijn man en zoon zijn in de wolken van "mama's zelfgemaakte yoghurt". Elke dag eet ieder van ons een potje verse yoghurt. Dus alle 2 dagen worden er 6 a 7 potjes gemaakt en opgesmuld. Ik maak zowel natuur yoghurt met culturen als de yoghurt met smaakjes.

Petra Bochove

Ik heb een electrische yoghurt-maker besteld en daarbij een starter voor Bulgaarse yoghurt. Beide producten zijn snel geleverd en ze voldoen volledig aan mijn verwachtingen. Super !