Yoghurt.nl is een prettig bedrijf. Ik had hier al eens eerder waterkefir besteld en gebruikt. En de korrels deden het uitstekend. Na de vakantie wilde ik verder met het maken van waterkefir en...Yoghurt.nl is een prettig bedrijf. Ik had hier al eens eerder waterkefir besteld en gebruikt. En de korrels deden het uitstekend. Na de vakantie wilde ik verder met het maken van waterkefir en bestelde een nieuw zakje en een plastic waterkan om de waterkefir in te maken. Helaas ging dit niet goed. Na een mailtje waar vlot op werd gereageerd, werd me zonder voorbehoud aangeboden om de kosten van de producten te vergoeden. Dit voelde goed. Er is begrip voor het probleem en Yoghurt.nl wilde het ongemak bij me wegnemen. Inmiddels heb ik weer nieuwe waterkefir en gebruik ik de kan om de waterkefir te bewaren die ik nu weer in een glazen weckfles maak. Gerda Wesselius, een tevreden klant.
Joke Stroot
Netjes geleverd .
Katrijn Vanwynsberghe
Goede service
Corrie Looijen
Snelle levering en goede service !
Anne-Marie
Producten prima. Onduidelijkheid over bijkomende kosten. Je kunt verschillende betaalwijzen selecteren maar hier staat niet duidelijk bij wat daar de bijkomende kosten van zijn. Pas op de...Producten prima. Onduidelijkheid over bijkomende kosten. Je kunt verschillende betaalwijzen selecteren maar hier staat niet duidelijk bij wat daar de bijkomende kosten van zijn. Pas op de orderbevestiging viel me dat op. Vind ik niet okee. Heb er over gereclameerd en kreeg in eerste instantie niet het gevoel dat ik serieus werd genomen. Uiteindelijk wel opgelost maar geen fijn gevoel aan overgehouden. Bestelling zekf prima. Eerdere orders ook nooit wat op aan te merken.