Youha

Karen

Hele fijne en vriendelijke service. Sowieso was ik al erg tevreden met de Youha kolf, maar toen een van mijn motors ineens ermee ophield, ben ik enorm geholpen door een nieuwe te krijgen. Dit maak... Hele fijne en vriendelijke service. Sowieso was ik al erg tevreden met de Youha kolf, maar toen een van mijn motors ineens ermee ophield, ben ik enorm geholpen door een nieuwe te krijgen. Dit maak je niet altijd meer mee, zulke service!

M van Dommelen

Heel fijn. Fijne producten en toen er een probleem was is dit super netjes opgelost. Echt zonder enig probleem, heel snel. Heel prettig.

Lien Vonck

Gemakkelijke, snelle en vriendelijke communicatie via de hulplijn op whatsapp!

Reactie Youha:

Bedankt Lien, fijn om te horen dat onze Youha helpdesk je vriendelijk heeft geholpen.

F

Een bedrijf die met je mee denkt en zeker als nieuwe moeder is dat een verademing! Ik ben heel blij met de kolf en hij heeft me een beetje vrijheid terug gegeven. Iets waar ik ontzettend aan toe was.

Reactie Youha:

Heel erg bedankt voor je leuke review en fijn om te horen dat wij je goed hebben kunnen helpen vanuit Youha. Ook fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met onze kolf!

Claudia

Hele goed en snelle service! Fijn om via whatsapp contact met de helpdesk te hebben.

Reactie Youha:

Bedankt voor je leuke review, fijn dat wij je vanuit Youha hebben kunnen helpen.

Shani

Snelle reactie

Reactie Youha:

Bedankt Shani, fijn dat wij vanuit Youha goed hebben kunnen helpen.

Fauve Duthoo

Super snel antwoord en prima oplossing

Reactie Youha:

Bedankt Fauve, fijn om te horen!

Loudi

Perfect

Top!

Femke

Snelle reactie en goede service

Meltem

Goed en snel geholpen

Reactie Youha:

Fijn om te horen Meltem, vanuit Youha helpen wij iedereen graag!