7.8/10
Kwaliteit van bedrukking
Afhandeling retouren
8.2/10

Jeroen

Snelle, correcte service. Voorbeeld voor andere bedrijven.

Duidelijke website, snelle reactie op email, komen belofte na.

N.v.t.

Debby

Klantvriendelijk: telefonisch en schriftelijk. Denkt mee met klant.

Snelle reactie en meedenken met klant. Retour zenden is makkelijk.

Zo doorgaan!

Bianca van van Gestel

Via google op gekomen nette duidelijke site

mooie duidelijke website makkelijk bestelgemak

geen idee

Ze claimen 14 dagen bedenktijd, maar als ik toch een grotere tas wil, kost me dat wel € 7,- !

levering is proma

wees duidelijk dat er geen bedenktijd is, dat er dan meteen extra betaald moet worden

Jolanda

Prima ervaring met Yoursporrshop.
Snelle communicatie via mail over niet te leveren artikelen. Waarna ook gelijk geld retour is geboekt. Rest van de bestelling binnen enkele dagen in huis.

Goede kwaliteit spullen en een ruime keuze.

Uitgebreid assortiment

Als de bestelling niet compleet geleverd wordt, graag aangeven wat er nog nageleverd wordt. Nu moest ik het zelf uitzoeken en via mail reageren wat er ontbrak.

Nette en duidelijke website. Spullen volgens afspraak (binnen drie dagen) geleverd.

duidelijk en overzichtelijk. Goede aanbiedingen.

Ga zo door! Misschien kan de leveringssnelheid nog iets verhoogd worden. De meeste websites hanteren de regel: "vandaag besteld is morgen geleverd".

Jörgen

Overzichtelijke webshop

Harold

Goede communicatie met de klant. Echter niet transparant in de levertijd van producten en of producten op voorraad zijn. Daardoor had ik een bestelling op 23 november nog niet op 5 december... Goede communicatie met de klant. Echter niet transparant in de levertijd van producten en of producten op voorraad zijn. Daardoor had ik een bestelling op 23 november nog niet op 5 december ontvangen. Dat vind ik een erge afknapper en eerlijk gezegd onacceptabel voor een webshop.

Goede communicatie met de klanten.

In de webshop duidelijk maken hoe lang de levertijd van een product is. Dat is essentiële informatie voor een klant.