7.8/10
Kwaliteit van bedrukking
Afhandeling retouren
8.2/10

Een enquête sturen terwijl ik al heel lang wacht op bestelling. Zeer slecht dit.

Niets

R.K

Gewenste artikelen niet op tijd leverbaar maar kwamen zelf met een prima oplossing.

Klantvriendelijk en Telefonisch goed bereikbaar.

Juiste foto bij het artikel.

Handig dat er zoveel keuze is in bijpassende pakken en shirts, en veel keuze. Echter voorraden zijn niet altijd duidelijk (we hadden een offerte aangevraagd en bij de uiteindelijke bestelling bleek... Handig dat er zoveel keuze is in bijpassende pakken en shirts, en veel keuze. Echter voorraden zijn niet altijd duidelijk (we hadden een offerte aangevraagd en bij de uiteindelijke bestelling bleek het niet leverbaar). Pas maten die je moet vooruit betalen en zelf verzendkosten voor betalen vind ik slordig.

Veel keuze

Pasmaten beter regelen

Geen of late reactie op e-mail. Er is geen voorraad. De voorraad op de site is dus niet echt. Geen aanrader dus.

Geen. Het is gewoon een doorgeefluik

Sterke communicatie

nee

Irene

Denkt niet mee met klant

Voorraad-gegevens op de site kloppen niet. Slechte service
Dit bedrijf heeft geen eigen voorraad maar besteld pas na jouw bestelling, daarna weet je pas of iets leverbaar is.
Ik kreeg...
Voorraad-gegevens op de site kloppen niet. Slechte service
Ik kreeg een verkeerde maat geleverd omdat mijn maat (anders dan op de site vermeld) niet leverbaar was. Op e-mail komt geen reactie en afspraken worden niet nagekomen. Je kan dus geluk hebben met een bestelling maar een waarschuwing leek mij toch wel op zijn plaats.

prima prijs

Los fouten zo goed mogelijk op, geef eerlijke informatie, kom afspraken na en reageer op e-mail.

Hele goede service. Op alle gebieden. Kan er niks anders van zeggen.

Prima service. Duidelijke en snelle informatie en bezorging. Telefonisch en via mail prima te bereiken.

Geen verbeterpunten. Vooral zo doorgaan.

Olga de Vries

Snel

Snelheid

Nvt

hajo

Snelle reactie op vragen via de mail.
telefonisch contact lukt niet
Levering niet van deze tijd.
Hou rekening met week levertijd.

Snellere levering zal zeker meer orders opleveren