7.8/10
Kwaliteit van bedrukking
Afhandeling retouren
8.2/10

Hoewel niet alle artikelen konden worden geleverd, is het netjes opgelost, waarvoor mijn dank.

Snelle oplossing van het probleem. Scherpe prijzen.

Zorg dat aangeboden artikelen ook leverbaar zijn; voorkomt teleurstellingen en kost uiteindelijk klanten.

Altijd snel levering en goedkoop

Manon

Prima. Was een foutje gemaakt maar prima opgelost

M. Baak

Duidelijke Site
Vlotte Levering
Pr8ige & Kwalitatieve Sportkleding

Kwaliteit

Géén ????

Goed, totdat de spullen geleverd moesten worden.
beloofd was 48 uren en ik wacht nu al ruim een week en nog geen verwachte levering

nog geen mening

Geen zaken beloven, die je niet waar kunt maken. Zeker als je afhankelijk bent van een andere partij

Wendy

Prima duidelijke webshop met goede prijzen.

Prijzen met gratis verzending en retour.

levertijd sneller

service

Ik heb een paar keer besteld omdat ze zo'n uitgebreide collectie hebben. Maar het kostte me steeds een paar telefoontjes om mijn bestelling compleet in huis te krijgen. Als ik na 2 weken belde omdat... Ik heb een paar keer besteld omdat ze zo'n uitgebreide collectie hebben. Maar het kostte me steeds een paar telefoontjes om mijn bestelling compleet in huis te krijgen. Als ik na 2 weken belde omdat ik nog niets had ontvangen bleken er enkele artikelen niet voorradig te zijn. Ik werd wel heel vriendelijk te woord gestaan. Er volgde dan wel een deellevering maar dan was het weer wachten op de rest. Uiteindelijk duurde het ruim een maand om mijn bestelling compleet te krijgen.

Uitgebreide collectie

Informeer de klant als artikelen niet op voorraad zijn en de levering langer duurt.

Bart

NVT

NVT

Langere levertijd, geen melding van gehad!
Slechte telefonische bereikbaarheid
Drukke en rommelige website.
Niet voor herhaling vatbaar!

Prima! Snelle en persoonlijke service