9.6/10

P.P. Doldersum

Plezierig, stipt en netjes

fm

Prima service! Snelle levering. En mijn vraag ook snel beantwoord per mail

Snelle levering en snel antwoord per mail

Vera van den Heuvel

Snelle levering , overzichtelijke webshop

Rianne Reekers

Heel goed, erg tevreden!

Super service, vriendelijk personeel en helpen je goed!

linda hop

Fijne winkel en word altijd goed geholpen!

Snelle levering als iets niet op voorraad is en personeel helpt je goed met advies.

Kirsten Halsig

Prima bedrijf. Goede service.

Sandra Timmer

Mijn dochter had een mooi Pikeurjasje op de site van Ruitersport den Besten gezien. Ze had al een prijsvergelijking gedaan en bij jullie was 'ie echt de goedkoopste, enkel was haar maat niet... Mijn dochter had een mooi Pikeurjasje op de site van Ruitersport den Besten gezien. Ze had al een prijsvergelijking gedaan en bij jullie was 'ie echt de goedkoopste, enkel was haar maat niet voorradig. Ik heb 's morgens voor mijn dochter gebeld en aan jullie medewerker gevraagd hoe de maatvoering van Pikeur is. De medewerkster heeft mij prima geholpen, heeft zelfs het jasje vergeleken met een kleinere maat van hetzelfde merk en daarna aangegeven dat het slechts een paar cm verschild. En als het jasje niet past, dan mag u het gewoon retourneren (verzendkosten voor koper) en krijgt u uw geld terug. De medewerkster heeft het jasje direct apart gehangen en ik heb online de bestelling gedaan.............volgende dag al binnen. Past perfect en ook nog voor de beste prijs! Ik heb een hele blije dochter! Bedankt!

klantvriendelijk, snel, goedkoop

Eva muijres

Duidelijke site met snelle levering

Meer informatie bij producten

Carolien Groot

Snelle goede levering!

Hommen

(Bewerkt)

Ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen omdat het niet op vooraad was!!!!

snelle opvolging van de klanten en heel klantvriendelijk! Aanrader om hier te bestellen!!

als mensen gewoon op google een item ingeven komen ze hier direct op en zien ze niet dat er op de hompage staat dat je
-10% krijgt .