9.6/10

Gerlinde Roza

Ik heb een keer een nylon halster gekocht op jullie site, doet het nu nog steeds heel goed!

Leuke kortingen, snelle levering en super fijne site!

Altijd handig als je bijvoorbeeld 'hoofdstellen' hebt aangklikt dat je dan een zoekmachine hebt. Dat je bijvoorbeeld een vakje aan kan kruisen met maat pony. :D

Djoni

Er wordt goed advies gegeven en ook echt met tijd geholpen! mooie collectie !

Je word goed geholpen!

de collectie vergrootten

Duyvestijn

Laatst een bestelling gedaan en wat een super snelle en goede service. Beter kon ik me niet wensen en ik vind het persoonlijk ook heel fijn dat de voorraad altijd prima is, zo hoef je niet lang te... Laatst een bestelling gedaan en wat een super snelle en goede service. Beter kon ik me niet wensen en ik vind het persoonlijk ook heel fijn dat de voorraad altijd prima is, zo hoef je niet lang te wachten op je producten waar je natuurlijk gelijk mee aan de slag wilt.

snelle service behoord zeker tot de sterke punten ik denk dat dit misschien wel het belangrijkste is van een webshop.

Adverteer meer op Facebook, dit is voor beide partijen leuk. Voor het publiek om te zien en voor de ruitersport voor het verkopen. (Het is een tip want echt verbeterpunten heb ik niet).

Mirte von Morgen

Hele fijne webshop. Bestellen gin makkelijk en gauw im huis

Makkelijk bestellen

Floortje poorter

Mooie site , goede informatie waardoor je gemakkelijk kan bestellen ! Snelle levering ! Ook kom ik regel matig in de winkel en ook hier alles super voor elkaar ' fijn personeel mensen met verstand... Mooie site , goede informatie waardoor je gemakkelijk kan bestellen ! Snelle levering ! Ook kom ik regel matig in de winkel en ook hier alles super voor elkaar ' fijn personeel mensen met verstand van paarden en een goed asoriment!

Super service !
Goed / groot assortiment (voor een relatief kleine winkel)
Geweldig personeel dat weet waar ze het over hebben ( dit ontbreekt in zooo veel ruitersport zaken! )

Ik had graag een prijs gezien bij ( duurdere procuten ) zadels etc.

Stephanie

Goede service

klantvriendelijk

Soms staan niet alle maten erbij

Mischa Bronkhorst

Goede winkel, je wordt goed geholpen in de winkel!

Klant vriendelijkheid is supergoed! :) Aardige werknemers

Ik heb er niks op aan te merken

Kim Boonen

Super klant vriendelijk! Ze lopen altijd in de rond dus je kan altijd makkelijk wat vragen! Ze helpen je altijd goed! alles is altijd super netjes in de winkel over staat altijd een prijsje bij echt... Super klant vriendelijk! Ze lopen altijd in de rond dus je kan altijd makkelijk wat vragen! Ze helpen je altijd goed! alles is altijd super netjes in de winkel over staat altijd een prijsje bij echt super handig! En als er wat bestelt moet worden en het is binnen bellen ze direct

sabine meijer

Super fijn. kleine winkel groots aanbod

duidelijke site

hopelijk in de toekomst nog uitgebreidere webshop

Sarah wouters

Cadeau besteld via ons mama voor mijn verjaardag super service en snel in huis

veel keuze van goede kwaliteit

info over verloop mag iets duidelijker