9.6/10

Bastiaan Roos

Ben tevreden over de levering van uw spullen.
Ook fijn dat ik de cap mocht ruilen voor een iets groter exemplaar, ook dat verliep
prima.

De graaf

Hier een broek besteld voor mijn nichtje.
Hier een broek besteld voor mijn nichtje.
Allemaal goed gegaan, maar ik schrok toch wel van de hoge verzendkosten. Ook werd de broek, die bijna in een envelop paste, in een zeer grote doos geleverd. Dat vond ik een beetje onnodig.

Verzendkosten kunnen veel goedkoper.

anja

zoek funtie uitgebreider

Klunder

Ik heb de nieuwe ontvangen vallen aardig groot uit maar met dikke sokken moet het lukken.

Mm klunder

Ik heb mijn schoenen retour gedaan omdat de maat niet goed was. Tot op heden daar nog geen bericht van ontvangen afgelopen zaterdag heb ik het bij de post aangeboden . Ik neem aan dat mijn nieuwe... Ik heb mijn schoenen retour gedaan omdat de maat niet goed was. Tot op heden daar nog geen bericht van ontvangen afgelopen zaterdag heb ik het bij de post aangeboden . Ik neem aan dat mijn nieuwe paar deze week komen. Ik koop bijna nooit via internet en zeker geen schoenen want zoals on dit geval vallen decschoenen enorm uit en moet ik xe toch ruilen en jopen dat ze nu wel passen als ze binnen komen anders worden ze wel erg duur met al die verzendkosten. Dat is wel een nadeel van het internet .
Mvg

Iets vermelden hoe de maar uitvalt

Edine Jansen

Positief, snelle levering.

P.Lansbergen

Eerste en goede ervaring.

Duidelijke informatie en snelle aflevering.

Neen.

H. de Lange

Ik was erg blij met de supersnelle levering

Wendy Meijers

Super! Via de mail goed advies gekregen over welke zadel zeep en vet geschikt is voor mijn nieuwe Albion zadel. Inmiddels de bestelling ontvangen en uitgeprobeerd en het zadel wordt erg mooi van... Super! Via de mail goed advies gekregen over welke zadel zeep en vet geschikt is voor mijn nieuwe Albion zadel. Inmiddels de bestelling ontvangen en uitgeprobeerd en het zadel wordt erg mooi van deze set!

Zeer vriendelijk, ruim assortiment, leuke aanbiedingen, duidelijke webshop, punten spaar systeem!

M Moerdijk

Snelle en correcte levering, mooie collectie

Snelle levering!