9.6/10

p

Snelle levering van bestelde artikel

de weerdt

Goede ervaring

goede levering

aangeven of een product op voorraad is als je het wilt bestellen.
Kon dat niet vinden.

Marica

We wisten precies wat we wilden bestellen, makkelijk te vinden, beste prijs, vlotte levering

Wij hadden geen idee wanneer het product geleverd zou worden. Verder prima web bestelling.

Fabienne Brandt

Ik heb laatst voor het eerst iets bij Den Besten besteld en ik moet zeggen dat het tot nu toe wel ook echt de beste is. na eerst zeer vriendelijk telefonisch te woord gestaan te zijn had ik de... Ik heb laatst voor het eerst iets bij Den Besten besteld en ik moet zeggen dat het tot nu toe wel ook echt de beste is. na eerst zeer vriendelijk telefonisch te woord gestaan te zijn had ik de bestelling a een dag later binnen. Helemaal geweldig!

Klantvriendelijk en snel

Juiste foto's bij producten plaatsen.

Kim Hoksbergen

Mijn ervaring met Den Besten is zeer positief.

Marloes van der vis

Voor het eerst besteld, snelle levering en produkten waren volgens verwachting

Samantha

Heb handschoenen en vliegenspray besteld en deze waren na 2 dagen keurig bezorgd

Mestrom

Zeer snelle levering

Pascale van der Meer

Ik heb niet heel veel ervaring met dit bedrijf maar ik heb laatst een super mooi animo dekje op deze site gekocht. Hij was voor een super prijsje te koop en hij zag er precies zo uit als op de foto

Ik vind het een super goede ruitershop. Je hebt de mooiste merken voor de allerlaagste prijs en het is super snel binnen. Je kan het gewoon terugstuiten als het niet past en dat is fijn. Ik heb... Ik vind het een super goede ruitershop. Je hebt de mooiste merken voor de allerlaagste prijs en het is super snel binnen. Je kan het gewoon terugstuiten als het niet past en dat is fijn. Ik heb verder nog niets vervelends gehad.

Misschien is het fijn als je ook je geld terug kan krijgen.

R. van der Sluis

meerdere keuzes in de spullen is wenselijk