Over de trainer ben ik tevreden
Over de klantvriendelijkheid ben ik tevreden
Over de reactiesnelheid ben ik tevreden
Over de nazorg ben ik tevreden
Over het meedenken vooraf ben ik tevreden

Melanieke

Prettig en meedenkend

zeker! geslaagd

was naar wens

Reactie ZakelijkeTrainer.nl:

Dankjewel Melanieke, wat leuk om te lezen! We vonden het ook fijn om met jullie mee te denken en samen te werken voor een waardevolle bijdrage aan jullie loopbaan evenement. Graag weer tot de... Dankjewel Melanieke, wat leuk om te lezen! We vonden het ook fijn om met jullie mee te denken en samen te werken voor een waardevolle bijdrage aan jullie loopbaan evenement. Graag weer tot de volgende keer!

Rijkswaterstaat

Prettig. er is goed afgestemd wat we wilden en er is op een correcte manier gehandeld.

Wat vond je het meest waardevol in de training/workshop?

Ja. Binnen de korte tijd zijn alle aspecten behandeld en er was ruimte voor kleine oefeningen.

Het was naar wens.

Reactie ZakelijkeTrainer.nl:

Bedankt voor de review Roel. Graag tot de volgende keer!

R. Sieswerda, afdeling ruimtelijk beheer van emeente De Fryske marren

Goede communicatie, telefonische en schriftelijke voorbereiding uitstekend. Workshop heeft inhoudelijk prima voldaan aan de gemaakte afspraken.

Wat vond je het meest waardevol in de training/workshop?

Sybren speelde prima in op de sfeer in de groep en wist de spanningsboog goed vast te houden. De interactieve en flexibele manier van presentatie werd als zeer prettig ervaren. Heeft in elk geval... Sybren speelde prima in op de sfeer in de groep en wist de spanningsboog goed vast te houden. De interactieve en flexibele manier van presentatie werd als zeer prettig ervaren. Heeft in elk geval opgeleverd dat mijn medewerkers serieus aan de slag willen gaan met zelfsturing. De meerwaarde van (nog meer) samenrweken sluit goed aan bij de kernwaarden van onze organisatie. Medwewerkers reageerden achteraf zeer positief over de middag en de ideen over verdere acties zijn al volop in de discussies. Al met al heeft de werkshop prima voldaan aan mijn verwachtingen en is een goede impuls geweest voor verdere ontwikkeling van mijn team.

Heb je een tip voor een volgende keer of was het naar wens?

De onderwerpen iets meer verbinden en onderbrengen in een structuur van traditionaeel naar zelfsturend. Mogelijk iets meer aandacht voor de valkuilen die je daarbij tegenkomt.

Reactie ZakelijkeTrainer.nl:

Dankjewel Ruud, fijn om te horen dat de workshop Kickstart zelfsturende teams aan je verwachtingen heeft voldaan. Goed ook om te horen dat ook je team zo positief is en ermee aan de slag is gegaan.... Dankjewel Ruud, fijn om te horen dat de workshop Kickstart zelfsturende teams aan je verwachtingen heeft voldaan. Goed ook om te horen dat ook je team zo positief is en ermee aan de slag is gegaan. Dank voor je tip die nemen we zeker mee voor de volgende keer!

Joyce de Jong - Sensor Bedrijfsdiensten BV

Als zeer positief.
Ze voelde de groep goed aan en speelde daar op in.

Wat vond je het meest waardevol in de training/workshop?

het was zeker leerzaam en voor een ieder bruikbaar.
Doel behaald

Alles was naar wens.
wellicht iets meer rollenspel om vaardigheden te ontwikkelen.

Reactie ZakelijkeTrainer.nl:

Dankjewel voor de mooie review Joyce, wat fijn dat jullie de workshop Feedback en ons contact met een 10 waarderen!

BrabantWonen

(Bewerkt)

Het was een leuke training

Wat vond je het meest waardevol in de training/workshop?

Het was heel ontspannen gezellig en qua kleuren advies heel leuk

Heb je een tip voor een volgende keer of was het naar wens?

Ik had graag een kaartje met mijn kleuradvies gekregen. Die worden meestal er wel bij afgegeven

Reactie ZakelijkeTrainer.nl:

Dankjewel voor je review! Fijn dat jullie de workshop Kleurenanalyse leuk en leerzaam vonden.
T.a.v. je vraag over het kaartje; we hebben advieskaartjes op het gebied van pasvormen meegegeven en het kleuradvies is op foto´s vastgelegd. We werken juist niet met vaste kleurenkaartjes, omdat die indeling (lente, zomer, herfst, winter) best standaard is en daarmee eigenlijk niet zo veel zegt. De trainer benadert kleur(advies) als een geheel; een advies op basis van je persoonlijke stijl en fysieke kenmerken. Vandaar dat zij de juiste kleuren laat vastleggen op foto´s.

Angelica Bonnes/ Schenker BV

Prima, zeker omdat het tijdsbestek erg kort was om een workshop in te vullen.

Wat vond je het meest waardevol in de training/workshop?

Ja zeker! Dit waren ook de bevindingen van de groep

Heb je een tip voor een volgende keer of was het naar wens?

Het was naar wens. Maar uiteraard ligt dit grotendeels aan diegene die de workshop gaat geven.

Reactie ZakelijkeTrainer.nl:

Dankjewel Angelica dat is goed om te horen! We hebben de workshop Vitaliteit en werkgeluk met veel plezier voor jullie verzorgd. Graag tot de volgende keer!

Zdenka Fieggen - Keukenhof

Zeer professioneel, tegelijkertijd toegankelijk en persoonlijk. Maureen begrijpt de organisatie, teamsamenstelling en cultuur en zocht daar een passende trainer bij.

Wat vond je het meest waardevol in de training/workshop?

De training had een perfecte opbouw, van een opwarming met een lach, tot nadenken over de kwaliteiten en zwaktes van het team tot een pakket van oplossingen die we gemakkelijk kunnen implementeren... De training had een perfecte opbouw, van een opwarming met een lach, tot nadenken over de kwaliteiten en zwaktes van het team tot een pakket van oplossingen die we gemakkelijk kunnen implementeren in onze overlegstructuren. Martine is toegankelijk, persoonlijk, wekt vertrouwen en hield vinger aan de pols om de doelen voor de training te behalen.

Alles naar wens.

Reactie ZakelijkeTrainer.nl:

Bedankt Zdenka voor de fijne samenwerking en voor de mooie review!

Matthijs

Erg tevreden. Fijn om zo proactief benaderd te worden of alles naar wens geregeld is.

Wat vond je het meest waardevol in de training/workshop?

Zeker! Erg fijn hoe de training op maat wordt afgestemd. Van te voren heb ik uitgebreid kunnen sparren met de trainster over waar de knelpunten bij ons liggen en waar we tegenaan lopen.

Heb je een tip voor een volgende keer of was het naar wens?

De training was naar wens. Een tip zou nog kunnen zijn om breder mee te geven hoe we de adviezen op termijn ook weer met elkaar handig kunnen terugkoppelen. Hoe brengen we de geleerde punten ook tot... De training was naar wens. Een tip zou nog kunnen zijn om breder mee te geven hoe we de adviezen op termijn ook weer met elkaar handig kunnen terugkoppelen. Hoe brengen we de geleerde punten ook tot uitvoering.

Reactie ZakelijkeTrainer.nl:

Dankjewel Mathijs, fijn om te horen!

Robin van Musscher dalton Vakcollege

Als een erg prettige samenwerking. Er is door jullie fijn meegedacht over de workshops en onze insteek.

Wat vond je het meest waardevol in de training/workshop?

De workshops waren naar verwachting qua inhoud en de leiders waren fijn in de omgang en enthousiast. Het doel is bij beide workshops zeker behaald.

Heb je een tip voor een volgende keer of was het naar wens?

Wat mij betreft was het naar wens.

Reactie ZakelijkeTrainer.nl:

Dankjewel voor de prettige samenwerking Robin en je mooie review! Graag tot de volgende keer.

Sirkka wilbrink van Philadelphia Zorg

Prettig. Fijn dat jullie snel contact met ons opnamen om de vraag vooraf te verhelderen en ook later dat we een aantal keren hebben kunnen sparren over de inhoud en aansluiting van de workshop bij... Prettig. Fijn dat jullie snel contact met ons opnamen om de vraag vooraf te verhelderen en ook later dat we een aantal keren hebben kunnen sparren over de inhoud en aansluiting van de workshop bij de rest van het dagprogramma.

Wat vond je het meest waardevol in de training/workshop?

De workshop voldeed aan de verwachtingen. Het was maar twee uur, maar we hebben daarin wel veel gedaan.

Heb je een tip voor een volgende keer of was het naar wens?

Van een van mijn collega's kreeg ik terug dat het wel wat veel theorie was om in korte tijd te behappen. Iets minder theorie en iets meer oefentijd was wellicht ook goed geweest.

Reactie ZakelijkeTrainer.nl:

Bedankt voor je mooie review! We vonden het erg fijn samenwerken met jullie. We zijn blij dat we met onze workshop goed aansloten bij jullie programma, wensen en behoeftes. Daar doen we het voor! :)