Erg prettig, hebben contact opgenomen omtrent de afzetplek van de container tijdens levering.
Ad. van Bostelen
Perfecte ervaring fijne medewerkers
Harry
Uitstekend
Alles was netjes en correct geleverd grote klasse
Heck
Heel goed
Miranda
Helaas kwam onze online bestelling niet door. Hierdoor hebben ik en mijn man een hele middag voor niks vrij genomen van werk om de cointainer te vullen.. Om half 6 gebeld hoelaat die container komt....Helaas kwam onze online bestelling niet door. Hierdoor hebben ik en mijn man een hele middag voor niks vrij genomen van werk om de cointainer te vullen.. Om half 6 gebeld hoelaat die container komt. Waarom ik niet eerder gebeld had... Uhm omdat er bezorgd kan worden tot 6 uur misschien?! Meermaals telefonisch contact gehad. Of ik dan de mail kan sturen als bewijs. Ze konden echt niet vinden dat ik besteld had.. Aparte manier van zaken doen was het wel. Container werd volgende dag uiteindelijk bezorgd, aardige chauffeur, belde netjes van te voren.
JP van der Weele
Goed contact met de chauffeur, behendig.
Bentvelzen
Dit bedrijf heeft al een aantal keer afvalcontainers geleverd. Prima service de container wordt op de gevraagde plaats neergezet en keurig op tijd gebracht en weer opgehaald.