Homs

Goed. Prima prijs, korte lijntjes, ook telefonisch goed te woord gestaan.

Goed. Prima prijs, korte lijntjes, ook telefonisch goed te woord gestaan.

Het enige nadeel betrof de levering; er werd een venster van 4 of 5 gegeven waarin de container geleverd zou worden. Ik moest daarvoor een dagdeel vrij nemen, want ik wilde dat de container op een specifieke plek werd neergezet. Uiteindelijk werd de container niet voor 12 uur maar pas rond 14 uur afgeleverd omdat de chauffeur zijn route had omgegooid.

Ik was uiteindelijk maar naar mijn werk gegaan en de chauffeur had de container gelukkig op de juiste plek gezet, maar ik vind het eigenlijk niet meer van deze tijd dat de cliënt niet per whatsapp of e-mail een bericht kan ontvangen met een venster van max. 2 uur.

Prima service

Eduard Joosten

Goed bedrijf die alles helder en duidelijk uitleg over hoe en wat. Top

ursila

Klant vriendelijk en goede services

Jorg Hulpio

Gemakkelijke transparante website. Heel overzichtelijk en duidelijk. Toffe, aangename en ooh zo sympathieke chaffeur die de container kwam leveren. Met die man wou ik spontaan een pint gaan drinken.

Marinus

Zeer goed bereikbaar, levert volgens de aangegeven levertijden.
Voldoet aan elke verwachting, maar het zou leuk zijn als er vanaf de tweede container een kleine korting zou worden gegeven. Zeer goed bereikbaar, levert volgens de aangegeven levertijden.

Positieve ervaring
Beloven wat ze zeggen

Ik heb al meerdere keren op deze wijze een container gehuurd voor bouwafval .
Ben er tevreden over ,ook nu de website verbeterd is duidelijker wat er wel &niet in mag .

sabine van der weyen

Container kwam al vroeg bij mij aan. Ik had gevraagd of de container de volgende dag opgehaald werd.
Hier geen reactie op gehad en omdat het mij onduidelijk was, nog een keertje...
Hier geen reactie op gehad en omdat het mij onduidelijk was, nog een keertje aangevraagd.
Maar toen ik ter plekke kwam was de container al weg.
Helemaal blij.