Marjolein

Correct, snel.

Daniel van Rij

Supper goed en zeer vriendelijk

Prima online te regelen, in ieder geval de komst van een container.
Prima online te regelen, in ieder geval de komst van een container.
Wij hadden aangegeven deze smiddags te leveren, helaas stond de container er half 10 smorgens al, terwijl het huis nog opgeleverd moest worden

Jimmy van de Velde

Bestellen erg makkelijk ++

Beetje jammer dat de kosten van alleen een container omwisselen gelijk zijn aan een nieuwe container bestellen.
Volgens mij heb je voordeel als er...
Bestellen erg makkelijk ++

Volgens mij heb je voordeel als er alleen een container moet worden omgewisseld want hiervoor moet je maar 1 rit uitvoeren. Mocht je dit nou aanpassen, dan zou je als je bijvoorbeeld nog een klein beetje afval hebt eerder nog een container bestellen als het zelf weg brengen.

Beerens P

Snelle en correcte service.

Bestellen = goed - betalen = goed - afhalen = kan beter

Prima ervaring, ondanks dat er iets fout gegaan was bij de aanvraag werd na een telefoontje prettig gereageerd en werd de container op tijd geleverd. Zelfs na het via de site aangeven om de... Prima ervaring, ondanks dat er iets fout gegaan was bij de aanvraag werd na een telefoontje prettig gereageerd en werd de container op tijd geleverd. Zelfs na het via de site aangeven om de container op te halen werd er telefonisch contact opgenomen.

Rini

Werkt goed een container bestellen online
En ze kwamen hem mooi optijd brengen en ophalen
Volgende keer als ik er weer 1 nodig heb dan bestel ik weer bij jullie

Ben goed geholpen, en snelle levering van container.