Snel en efficiënt, er kon dezelfde dag nog een container gewisseld worden. Dikke duim!
Walter Van der graaf
Goed en snel geleverd
Maria van Gremberghe
Goed , jammer dat na dat de container klaar af gemeld was er nog iemand er nog elec. apparatuur in heeft gedaan. Kosten ons 30 euro. Advies container na afmelding Z.S.M. ophalen {indien...Goed , jammer dat na dat de container klaar af gemeld was er nog iemand er nog elec. apparatuur in heeft gedaan. Kosten ons 30 euro. Advies container na afmelding Z.S.M. ophalen {indien mogelijk} .
Stephan Wens
Prima, flexibel qua afspraken
H.A. Vos
Zeer tevreden over het verloop van alle afhandelingen betreffende vervoer en levering zand.
Ivo de Zeeuw
Via website besteld. Is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk.
A Krijger
Snel en deskundig telefoon gesprek. Eenvoudig reserveren via internet. Deskundige en meedenkende mensen bij het brengen van de 9m3 container.
Natalie Louws
Snel online geregeld, aardige chauffeur die container kwam plaatsen
arjan duynkerke
Baan van Muiswinkel / Paul Grimmelikhuijzen
Mijn ervaring is zeer goed. Goed en leuk ontspannen contact met de chauffeur van de containerwagen, relaxte afwikkeling, helemaal prima