Kwaliteit van de geleverde planten of bomen?
8.2/10

Adrie Weststrate

Gewoon goed

afspraken worden goed nagekomen

website uitbreiden

Jacobse

Meedenkend, goede service, snelle levering

Meedenkend

George Miller

Heel klantvriendelijk

meedenken wb het bezorgen

bij de planten op de website expliciet vermelden hoe goed ze tegen droogte kunnen

Cees

Prettig bedrijf om zaken mee te doen, vriendelijk personeel en prima producten.

- vriendelijk/kundig personeel
- geode prijs kwaliteit verhouding

De website wil nog wel eens wat 'kuren' hebben bij zoeken of bestel bevestiging.

Heleen

Prima kwaliteit

klantvriendelijk en goede prijs/kwaliteit verhouding

het assortiment op de website is niet compleet

Hamelink

Prima! Na eerste levering factuur nog aangepast voor retourneren en aanvullende bestelling, geen enkel probleem.

Snelle reactie, prima service, goede planten

C Bareman

We hebben op 23 november via de mail planten besteld en in die mail aangegeven dat we op dinsdag 1 december de plantjes zouden komen halen. Zeelandplant heeft bevestigd dat dit akkoord was.... We hebben op 23 november via de mail planten besteld en in die mail aangegeven dat we op dinsdag 1 december de plantjes zouden komen halen. Zeelandplant heeft bevestigd dat dit akkoord was. Vervolgens kregen we op vrijdag 27 november via de mail te horen dat de bestelling klaar stond. Omdat wij dat weekend weg waren konden wij er niet om komen. Toen wij, zoals afgesproken, op 1 december de planten ophaalden bleken heel veel wortels verdroogd.
We hebben ze dezelfde dag geplant en hopen dat ze aanslaan.
We hadden het prettiger gevonden dat we struikjes hadden gekocht waarvan de wortels nog vochtig waren en niet zoals nu verdroogd.

Afspraak nakomen!

Reactie Zeelandplant:

Vervelend dat de levering van uw planten niet naar tevredenheid is verlopen. En dat de wortels niet vochtig waren. Hopelijk zijn de planten uiteindelijk wel goed aangeslagen. Mocht dit niet zo zijn,... Vervelend dat de levering van uw planten niet naar tevredenheid is verlopen. En dat de wortels niet vochtig waren. Hopelijk zijn de planten uiteindelijk wel goed aangeslagen. Mocht dit niet zo zijn, dan horen wij het natuurlijk graag.

Carien

Prettig, snel, duidelijk en kwaliteit!

Zie hierboven. Je kunt er van op aan.

De website,

Jan Kousemaker

Prima bedrijf

Vriendelijke mensen en betrouwbaar

Ko de visser

Fijn bedrijf,je kan er van op aan.

kwaliteit en goed gelabeld.

zou niets gauw weten