Kwaliteit van de geleverde planten of bomen?
8.2/10

Falke

De eerste 4 leibomen zijn veel minder vol en hebben moeilijke start echter de laatste 3 leibomen tien dagen geleden gekocht zijn vol en doen het fantastisch

Snelheid en vriendelijkheid

Loopt perfect

Willem van der Plas

Planten via internet besteld. Matige kwaliteit, ook door te lang in opslag droog gestaan. Planten stonden er levenloos bij. Bij het ophalen dit al gemeld. Zou volgens de kassa medewerkster goed... Planten via internet besteld. Matige kwaliteit, ook door te lang in opslag droog gestaan. Planten stonden er levenloos bij. Bij het ophalen dit al gemeld. Zou volgens de kassa medewerkster goed komen. Na 4 weken kwam het niet goed, melding gedaan en nieuwe gekregen. Echter ook deze tonen weinig groeikracht. Na deze ervaring zouden wij bij dit bedrijf geen planten via internet meer aanschaffen.

Onze klacht werd serieus genomen. Nieuw planten gekregen.

Bij afhalen nieuwe planten geen aandacht verder aan het ongemak. Moest opnieuw rijden. Verder geen excuus of begrip. Het voelde allemaal erg onpersoonlijk daardoor.

Reactie Zeelandplant:

Goedemiddag, vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent. Toen u de vorige keer aangaf dat de planten niet zijn aangeslagen hebben wij uw nieuwe planten aangeboden ter vervanging en deze voor u... Goedemiddag, vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent. Toen u de vorige keer aangaf dat de planten niet zijn aangeslagen hebben wij uw nieuwe planten aangeboden ter vervanging en deze voor u ingekocht bij de kweker. Wij hopen dan ook dat deze uiteindelijk mooi tot bloei zullen komen in uw tuin en wensen u hier veel succes mee.

Aart Holster

Nakomen afspraken. Duidelijkheid.

Goed aardige mensen die er verstand van hebben

alles plus

geen tips

Lyn

Snelle levering met goede kwaliteit planten!

Levering+kwaliteit van de planten

MB

Prima geholpen en goede kwaliteit van de planten.

Klantvriendelijk, goede kwaliteit, snelle reactie.

Zo doorgaan!

Wim Geelhoed

Klantvriendelijk. Vakkundig. Niet te grootschalig.

Website

Bijlsma

Een meerstammige krentenbooom geleverd met een slecht oksel.

De boom wordt teruggenomen

Bij aflevering boom gezamenlijk checken of de levering in orde is.

J de kraker Sloehavenstraat 13 Nw en St Joosland

Er waren 3 plantjes Afrikaanse lelie bij De bestelling die nauwelijks weinig leven vertoonde ( staken een enkel korte spriet Uit de wortel) we hebben het direct aan de medewerker laten zien die ze... Er waren 3 plantjes Afrikaanse lelie bij De bestelling die nauwelijks weinig leven vertoonde ( staken een enkel korte spriet Uit de wortel) we hebben het direct aan de medewerker laten zien die ze aanreikte. Maar hij dacht dat wortel in leven was. Nu zijn we zo’n 5 weken verder en er zijn bij twee alleen een enkele groen sprietje van 1,5 cm te zien . Bij de andere nog niets. Elke dag water gegeven. Dat vinden we tegen vallen.

Nog geen ervaring

Geen onontwikkelde plantjes verkopen

Reactie Zeelandplant:

Vervelend om te horen dat de plantjes niet zijn aangeslagen. Wilt u ons via de mail een berichtje sturen, zodat we dit met u kunnen oplossen? Wij bieden u graag vervangende planten aan.

Vredenbregt

Teveel aan materiaal (palen van 5 meter) werden kosteloos weer opgehaald en gecrediteerd. TOP.

Goede service.

meer parkeergelegenheid.