Kwaliteit van de geleverde planten of bomen?
8.2/10

Jacqueline van Baalen

Met ons tuinontwerp naar Zeelandplant voor invulling van het plantschema. We werden geholpen door Ellen. Zij wist op zeer professionele wijze onze wensen te vertalen naar een plantschema. Ze nam... Met ons tuinontwerp naar Zeelandplant voor invulling van het plantschema. We werden geholpen door Ellen. Zij wist op zeer professionele wijze onze wensen te vertalen naar een plantschema. Ze nam bovendien alle tijd om ons de planten te laten zien en kon ons feilloos de voor- en nadelen van elke soort vertellen.

Korte lijnen. Doen wat ze beloven

Zo doorgaan

B. Van Leerdam

Prima, snel, goede service

Persoonlijke hulp

Weet ik niet

jan.kousemaker@xs4all.nl

Bijzonder alert en klantvriendelijk

Kwalitatief goede planten en een klantvriendelijke organisatie.

Anne

1e keer ging vlotter dan de 2e keer

Ruime keus en vlot geleverd. Niet op de leek toegesneden, dat zou beter kunnen.

Betere hulp voor niet professionals. De eerste keer beter / persoonlijker geholpen

Goede kwaliteit planten

Prima hulp bij het inladen van de planten

van Loon

Zeer prettige kennismaking met voor ons een nieuwe bedrijf. Deskundig en zeer goede service.

meedenkend en snelle levering. Zeer vriendelijke en goede service ook bij de aflevering.

net

fanatiek tuinierder

Al jarenlang tot tevredenheid vast adres voor aanschaf van bomen/heesters/rozen en overige planten.

Op vraag is vrijwel alles leverbaar

Om digitaal te bestellen makkelijker te maken: voor mensen met minder verstand van planten is een overzicht van bestelassortiment met korte beschrijving van plant/boom/struik wellicht handig.

Ingrid Steneker

Planten doen het goed, mochten er groei problemen zijn, dan wordt hier netjes op gereageerd en opgelost

Zie hierboven

Echt een kwekerij, bij Groenrijk of Intratuin is gezelliger om rond te lopen. Maar ja, de kwaliteit staat bij Zeelandplant duidelijk voorop

Mariette

Prettig