Eerste afspraak prima. Vervolg zeer slecht.

Reactie Zeemanelektro.nl:

Geachte heer,
Geachte heer,
Ten eerste bedankt voor uw positieve reactie m.b.t. het installeren van de nieuwe groepenkast bij uw dochter thuis. Met het vervolg bedoelt u denken wij uw offerte aanvraag voor extra werk mb.t. het leidingwerk t.b.v. de nieuwe keuken. Deze aanvraag hebben wij inderdaad niet correct beantwoord. De reden hiervoor was de enorme piek met opdrachten in die tijd (maart/april 2018), waardoor wij nieuwe aanvragen niet correct hebben behandelt. Wij hadden u hierover duidelijker moeten informeren. Inmiddels hebben wij extra mensen op kantoor aangenomen en worden offerte aanvragen vaak al dezelfde werkdag beantwoord, en wanneer dit niet mogelijk is informeren wij de klant d.m.v. een e-mail of telefoontje. Voor uw aanvraag kwam deze uitbreiding helaas te laat, en daarvoor willen wij dan ook onze excuses aanbieden. Met vriendelijke groet, personeel Zeemanelektro.

Kok

Vakkundig

Ziet er goed uit

Mast

Goede dienst geleverd met zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Een prettig en klantvriendelijk bedrijf om contact mee te hebben. Ik kende het bedrijf nog niet.

Is pro-actief in het geven van advies, zeer klantvriendelijk en duidelijk in zijn afspraken.

Arjan

Dik tevreden met alles.

Veel en genoeg kennis bij installateur.
Goed materiaal

Jan S

Nieuwe groepenkast netjes en volledig gemonteerd.

De kabels voor de nieuwe groepen netjes bij de bestaande groepen gemonteerd.

Jerry

De communicatie en de service was echt goed.

Er werd mij genoeg verteld waardoor het allemaal duidelijk werd. Ook tijdens het installeren van de groepenkast.

Marcel K.

Perfect!!!

Prima kwaliteit / prijs verhouding.
Communicatie was uitstekend, wensen worden 100% meegenomen. Monteur vraagt ter plekke nogmaals naar de wensen.
Monteur denkt mee over best mogelijke...
Prima kwaliteit / prijs verhouding.
Monteur denkt mee over best mogelijke oplossingen.

Westerink J

Netjes werk. Redelijke prijs.

Goede communicatie via mail. Duidelijke afspraak.

Meedendorp

Vriendelijke en deskundige installateur.

Klantvriendelijk die echt om het belang van de klant denkt.
Uiteraard ook deskundig.

Jan S

Prima groepenkast netjes gemonteerd

De nieuwe kabels voor de extra groepen werden netjes mee verdeeld in de nieuwe groepenkast.