Derks

Uitstekende uitvoering van het gehele installatietraject(Groepenkast vervangen en installeren zonnepanelen).
Zonder twijfel zou ik voor volgende installatieklussen wederom gebruik maken van hun diensten.

Voert uit volgens afspraak en meer. Uitstekende en informatieve communicatie. Zeer ervaren en kundig. Kwalitatief hoogwaardig uitgevoerd werk. Flexibel en meedenkend.

Alexander

Uitstekende service. Op zondag een aanvraag voor een offerte gedaan en nog dezelfde dag een reactie. Keurig de afspraken nagekomen en goed werk geleverd.

Herman ten Haken

Perfect gemonteerd die drie fasen meterkast

Ja uitvoering met twee medewerkers dat is zeer veilig

Eerlijk - Coffee.Cuisine.Coaching

Vriendelijk, kundig en professioneel

Flexibel, service gericht, professioneel

carl en annet runge

We zijn zeer tevreden over zeemanelektro

Denkt mee, geeft goed advies, werkt netjes en volgens afspraak, prettig op de werkvloer

E. Esmeijer

Uitstekend en vriendelijk geholpen

Had verwacht dat de klus niet uitgevoerd kon worden omdat er veel water in de kruipruimte stond. Toch met positief humeur leidingen aangebracht. Binnen no time geregeld

P.A. van Zanten Timmer en Onderoudswerk

Top service.

Goed in communicatie.

Uitstekend gewerkt weet waar die over praat.

Vakmanschap

Rob

Zeeman heeft de groepenkast en stopcontact netjes geplaatst en de leidingen netjes weggewerkt.

Rustige "dat doen we wel even" uitstraling. En dat was ook zo.
Zonder problemen een extra wcd geplaatst in de meterkast.
Werken rustig en netjes.

T. Geurys

Snel, en prima klus. Maar ja dat zijn we van Zeeman gewent. Zonnepanelen geleverd en aangesloten, nieuwe zekeringen kast, aansluiting voor inductie en electrische vloerverwarming... alles zoals... Snel, en prima klus. Maar ja dat zijn we van Zeeman gewent. Zonnepanelen geleverd en aangesloten, nieuwe zekeringen kast, aansluiting voor inductie en electrische vloerverwarming... alles zoals besproken en een prettige prijs !!!

Goede prijs/kwaliteit verhouding.