Süver

Na een snelle levering van mijn prachtige tafels heb besloten om er 1 retour te doen aangezien het afwijkte naar mijn mening.
Wat je deze tijd weinig tegen komt is het snelle afhandeling van...
Wat je deze tijd weinig tegen komt is het snelle afhandeling van je klacht en het mee denken van het aardige personeel.
Je bent als klant hier als een echte koning en dat geeft een aangenaam gevoel.
Ik raad het iedereen aan om een kijkje te nemen op de site.

Prima geregeld allemaal!

Zeer positief, mooie webshop, mooie winkel (mooie prijzen) maar vooral goede service.

M

Goede producten voor een nette prijs.

Snelle reactie van klantenservice, erg servicegericht

Ginny

Hele fijne klantenservice die goed meedenkt met de klant

Snel besteld, snel geleverd

J vd Brink

Op zaterdag 29 september een lamp besteld. Lamp was op voorraad en de website vermeldt dat goederen meestal binnen 2 dagen worden afgeleverd. Wel een bevestiging van de bestelling, maar verder niets... Op zaterdag 29 september een lamp besteld. Lamp was op voorraad en de website vermeldt dat goederen meestal binnen 2 dagen worden afgeleverd. Wel een bevestiging van de bestelling, maar verder niets vernomen. Na een week contact opgenomen, echter geen reactie. Na nog een paar dagen een contactformulier opgemaakt. Daar werd wel op gereageerd met de boodschap dat de levering na 10 oktober plaats zou vinden. De lamp werd uiteindelijk op 12 oktober geleverd.
Lamp ziet er prima uit, was goed verpakt, goede prijs.

Remco

Goede communicatie. Goede verpakking echt met zorg gedaan. Snelle levering. Achteraf betalen via afterpay.