Klantvriendelijk en behulpzaam

Broekema

Prima contact gehad met dit bedrijf. Wel was het wat onduidelijk hoe laat ze op de leverdatum zouden komen dus zelf daar achter aan gebeld. Verder louter positief.

A. Willemsen

We hebben vijf eetkamerstoelen besteld. Levering was vlot en compleet. Toen bleek dat alle vijf de stoelen licht beschadigd waren, werd dit zorgvuldig afgehandeld.

Volgens de site zouden mijn 2 bestelde stoelen binnen 1 a 2 werkdagen binnen zijn. Na 1,5 geen stoel gezien toch maar eens gebeld en kreeg ik een ontzettend aardige man aan de telefoon die mij... Volgens de site zouden mijn 2 bestelde stoelen binnen 1 a 2 werkdagen binnen zijn. Na 1,5 geen stoel gezien toch maar eens gebeld en kreeg ik een ontzettend aardige man aan de telefoon die mij vertelde dat de order was blijven liggen. Met veel excuus erbij. Inderdaad 2 dagen laten komt er een groot pakket binnen, maar ipv 2 stoelen 1 stoel en ook het verkeerde merk stoel....
Weer gebeld- vrijdagmiddag half 6- zelfde man aan de telefoon en wederom zeer vriendelijk en vele excuses. Vandaag komt de goede levering -als het goed is en kan ik met de DHL koerier de fout geleverde stoel mee terug geven. Maw; er is 1 en ander mis gegaan, maar doordat het bedrijf zelf zo snel en accuraat handelde kan ik er geen punt van maken.

jw bruning

Ervaring met design4u zijn uitstekend, problemen door ons zelf veroorzaakt zijn zeer goed geregeld

1 van de 3 bestelde stoelen snel geleverd. De andere twee helaas niet, maar gelukkig is het goed gekomen. Ik ben erg vriendelijk en goed behandeld aan de telefoon en over het mail contact.

Super bedrijf! Mijn stoel werd op een verkeerd adres geleverd ( onbekend waar die zending gebleven is) een nieuwe stoel toegestuurd gekregen met snelle levering, top!

BR van Dijk

Alleen per mail en telefonisch contact gehad. Zeer prettig en deskundig geholpen (door 'Alle')
Al met al een zeer positieve en doortastende medewerker. Goed zaken kunnen doen

Na 10 dagen nog niets ontvangen. Zelf contact opgenomen. Een van de producten niet op voorraad met 12 weken levertijd. Werd toen pas opgemerkt. Overige producten wel netjes geleverd echter waar de... Na 10 dagen nog niets ontvangen. Zelf contact opgenomen. Een van de producten niet op voorraad met 12 weken levertijd. Werd toen pas opgemerkt. Overige producten wel netjes geleverd echter waar de stoel Ace als Ace ZWART wordt verkocht is deze grijs! Retourkosten voor eigen rekening dus maar op marktplaats gezet!