Ik zocht een specifieke stoel en kwam zo op deze site terecht. In vergelijking met andere aanbieders was de betreffende stoel 10 euro duurder, echter betaal je bij Zeer Fraai geen extra...Ik zocht een specifieke stoel en kwam zo op deze site terecht. In vergelijking met andere aanbieders was de betreffende stoel 10 euro duurder, echter betaal je bij Zeer Fraai geen extra bezorgkosten en dat gaf de doorslag. Een dag later had ik de stoel al in huis.
Joyce
Zeer snelle levering! Binnen twee werkdagen had ik mijn vier witte forest- eetkamerstoelen binnen. Perfect!
JW
Zeer fraai (spul), minder fraaie bezorging (info/levertijd)
TV dressoir 2.4 mat wit besteld! Had nog wat vragen, direct antwoord. Hebben het dressoir wel door een vakman in elkaar laten zetten, maar zijn er super tevreden over?
Rosa
Leuke producten. Afspraken worden nagekomen en snel in contact
POP UP 25
Super! Service gericht , snel en heel vriendelijk!!!! POP UP 24
Simsek
Hele slechte service! Ik kreeg de bestelling niet elke keer als ik belde was het onderweg en later kwam ik erachter dat ze de artikel hadden veranderd zonder in overleg. Dit is onmogelijk!!! Je...Hele slechte service! Ik kreeg de bestelling niet elke keer als ik belde was het onderweg en later kwam ik erachter dat ze de artikel hadden veranderd zonder in overleg. Dit is onmogelijk!!! Je besteld de stoel die je graag wilt en ze sturen iets anders, omdat het andere niet meer leverbaar is. Hoe belachelijk kan het nog zijn????