Simone Coort

Matig

Reactie Zeer Fraai:

Goedemiddag Simone Coort,
Goedemiddag Simone Coort,
Bedankt voor het achterlaten van uw review. Dit waarderen wij enorm. We vinden het jammer om te lezen dat u niet tevreden bent. Wij hebben per mail contact met u opgenomen om te kijken naar een goede oplossing.
Helaas krijgen wij geen reactie op onze mails en lijkt het alsof u er niet voor openstaat staat dit op een passende manier op te lossen.
ZeerFraai

Ging uiteindelijk goed

Natalie Theuws

Geweldig

Marjolein De Rooij

Zeer tevreden, makkelijk te bestellen, mogelijkheid om achteraf te betalen en de volgende dag al in huis!

Maja Jaspaert

Heel fijn

Moeilijk contact te krijgen met klantenservice.

Reactie Zeer Fraai:

Goedemorgen Caroline Stam,
Goedemorgen Caroline Stam,
Bedankt voor het schrijven van uw review. Dit waarderen wij enorm. We vinden vervelend om te lezen dat wij de verbinding verbroken zou hebben. Mogelijk heeft u gebeld op het moment dat wij allemaal in gesprek waren. Helaas heeft u niet aangegeven wanneer dit is gebeurd. Wij hebben per mail contact met u opgenomen.
Helaas krijgen wij tot op heden geen reactie op onze mails. We vinden het jammer dat we niet de mogelijkheid krijgen om te kijken of we dit positief kunnen afhandelen.
Mocht u dit lezen dan zien wij uw reactie graag alsnog tegemoet.
ZeerFraai

Lilian Henry