Harry Smit Roeters

Jeroen

Leverafspraken worden niet nagekomen

Reactie Zeer Fraai:

Goedemorgen Jeroen,
Bedankt voor het schrijven van uw review. Wat vervelend dat u niet tevreden bent over de omruiling van de stoelen. Onze welgemeende excuses hiervoor.
We hebben inmiddels...
Goedemorgen Jeroen,
We hebben inmiddels per mail contact met u gehad. We proberen u zo goed mogelijk op de hoogte te houden over het versturen van de nieuwe kuipen. Naar ons inziens hebben wij dit ook gedaan en we betreuren het enorm dat u dit niet vindt. Inmiddels zijn de nieuwe kuipen verstuurd en afgelopen woensdag bij u geleverd. We hopen dat ze naar wens zijn en we wensen u veel plezier van de stoelen.
Zeer Fraai

Bezoeker M

Slecht

Reactie Zeer Fraai:

Goedemiddag Meltem Dogan,
Goedemiddag Meltem Dogan,
Bedankt voor uw review. Er is inmiddels persoonlijk contact met u opgenomen om te kijken of wij uw negatieve en teleurstellende gevoel kunnen wegnemen. Er zijn meerdere mails verstuurd maar helaas krijgen wij geen reactie van u. Jammer om te vernemen dat we niet de mogelijkheid krijgen dit positief met u af te handelen.
Indien u nog vragen heeft of u wilt contact met ons leggen dan vernemen wij dat graag van u.
ZeerFraai

Product is naar wens, zoals beschreven op de site. Daarbij ook levering naar verwachting.

Anne Heeneman

Perfecte service!