Zeetours

1979 Reviews

Groeneveld

Correct, vriendelijk en behulpzaam

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

Beantwoorden telefoon mag wel sneller. Te lange wachttijden.

P.Voogt

Prettige mensen om bij te boeken, zijn duidelijk en hebben een goede kennis van zaken.

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

Waar ik wel veel problemen gehad met het betalen van de reis, de informatie hierover, dus de gegevens welke nodig zijn om te betalen, waren onduidelijk en moeilijk te vinden.
Ik had een mailtje...
Ik had een mailtje gevraagd om bv , de iDeal voortaan te vermelden in de boekingsbevestiging, dat kwam de volgende dag en toen had ik al betaald via overschrijving.

M.A. Reniers

Heb gemengde gevoelens over het boekingsproces. Er is voortvarend gereageerd op vragen of opties mijnerzijds. Maar het geheel is mij niet zo duidelijk/transparant ervaren. Zo is de basis... Heb gemengde gevoelens over het boekingsproces. Er is voortvarend gereageerd op vragen of opties mijnerzijds. Maar het geheel is mij niet zo duidelijk/transparant ervaren. Zo is de basis aanbiedingssom uiteindelijk ongeveer 4 keer hoger uitgevallen. In de optie Cruise All Inclusive + Zeetours-vlucht zijn blijkbaar de hotel overnachting en de transfers voorafgaande aan de inscheping niet inbegrepen. Op dit punt heb ik bij eerdere boekingen een andere ervaring nl. inclusief is inclusief transfers en overnachting. Na de boeking kreeg ik bericht dat na controle door de cruisemaatschappij een verhoging van ruim Euro 1100 is doorgevoerd en dat binnen een dag. Op mijn telefonische vraag daarover is geantwoord dat dit wel meer voorkomt bij Aida zolang de boeking nog niet vastligt. Vervolgens bleek bij een volgende controle dat het hut type was volgeboekt maar weliswaar een iets duurdere hut kon worden geboekt. Al met al financieel tegenvallend maar ik zie uit naar de cruise.

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

Duidelijker wat wel en/of niet is inbegrepen in de pakketten, ook al om verassingen te voorkomen.

wilma

Prettige ontvangst en de tijd genomen om mij te woord te staan.
Hoewel het maar enkele dagen duurde kwamen er veel te veel mailberichten wat verwarrend werkte.
Bij de betaling van de...
Prettige ontvangst en de tijd genomen om mij te woord te staan.
Bij de betaling van de factuur bleek het order- of factuurnummer te ontbreken. Helaas was Zeetours nier bereikbaar voor informatie.

Minder mailberichten.

Frank Heikoop

Goede telefonische informatie.

ga zo door

Dijcks

Altijd goede service

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

Betalingsverzoeken 3 dagen achter elkaar komt aggresief over. Ook geldigheid van maar 48 uur.

Ester Valentijn

Vriendelijk, betrokken en deskundig.

N.v.t.

Jet van Beusekom

Slechte ervaring: nauwelijks telefonisch te bereiken, wanneer ik een email stuur krijg ik bericht, dat deze niet aangekomen is. Wanneer ik dan iemand aan de telefoon krijg, weliswaar zeer... Slechte ervaring: nauwelijks telefonisch te bereiken, wanneer ik een email stuur krijg ik bericht, dat deze niet aangekomen is. Wanneer ik dan iemand aan de telefoon krijg, weliswaar zeer vriendelijk, krijg ik een nieuwe optie toegestuurd, hetgeen de zaak zeer verwarrend maakt. Oude opties worden niet uit het systeem verwijderd, ondanks het feit dat ik heb aangegeven, dat ik van de optie geen gebruik wens te maken, wat tot gevolg heeft dat ik dubbele bevestigingen krijg.

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

Verbeter de administratie, luister beter naar de klanten.

repping

De reis was geweldig, maar heb nog 261 euro te goed maar heb nog niks ontvangen

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

dat wat er beloofd wordt per telefoon jullie niet nakomen b v onze papieren voor het in stappen en hoe laat en waar ???? 2dagen voor de reis per koerier bezorgd, is erg slordig

Reactie Zeetours:

Geachte heer en mevrouw,
Bedankt voor uw review, fijn dat u een geweldige reis heeft gehad.
Geachte heer en mevrouw,
Bedankt voor uw review, fijn dat u een geweldige reis heeft gehad.
U ontvangt nog geld terug van de rederij en niet van ons. Dit kan enige tijd in beslag nemen. Wij zullen de status hiervan nagaan en u persoonlijk hierover informeren.
Uw Zeetours Team

Joerie Smit

Erg goed

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

niks ik ben zo tevreden met Amalia!