Zeetours

1983 Reviews

Hj bruiss

Goed en snel

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

Betaling gedaan en niets ontvangen
Moet wel beter

De Wild

Correcte, snelle en goede service

J.lemmens

Zeer goed

G. de Jonge Lughten

tot nu toe tevreden

Tui At Home Mark Nobbenhuis

Altijd prima verzorgd

Wim van den brand

Wij zijn bijzonder tevreden met Zeetours. Vorig jaar met alle trammelant en zeker nu weer bij deze eenvoudige boeking.

andre ottevanger

Het boeken ging wat moeizaam, omdat na de boeking ik een telefoontje kreeg, dat de boeking nog niet gedaan was. wel was er al betaald, want dit wordt vermeld op de website om in principe meteen aan... Het boeken ging wat moeizaam, omdat na de boeking ik een telefoontje kreeg, dat de boeking nog niet gedaan was. wel was er al betaald, want dit wordt vermeld op de website om in principe meteen aan te betalen.
Uiteindelijk had ik dus 2 boekingen op mijn naam van dezelfde cruise

zie hierboven

K

Op maandag geboekt en vervolgens elke dag een mail dat ik moest betalen. Op woensdag dreigde Zeetours mijn reis te annuleren. En dat terwijl er in de voorwaarden staat dat de aanbetaling binnen een... Op maandag geboekt en vervolgens elke dag een mail dat ik moest betalen. Op woensdag dreigde Zeetours mijn reis te annuleren. En dat terwijl er in de voorwaarden staat dat de aanbetaling binnen een week gedaan moet worden. Nav mijn mail geen excuses.

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

Zich aan de eigen voorwaarden houden.

Peter Olierook

We hebben al vaak via Zeetours een cruise geboekt en altijd ging dat prima en vlot. Goede en duidelijke communicatie en je weet waar je aan toe bent. Er zijn ook vaak "speciale" aanbiedingen dus... We hebben al vaak via Zeetours een cruise geboekt en altijd ging dat prima en vlot. Goede en duidelijke communicatie en je weet waar je aan toe bent. Er zijn ook vaak "speciale" aanbiedingen dus Zeetours kan ik van harte aanbevelen

G. Kuper

Het online boeken verliep zonder problemen en ik ontving de gevraagde optiebevestiging. Een dag later ontving ik al een herinnering aan de lopende optie. Dat vond ik nogal opdringerig. Uiteindelijk... Het online boeken verliep zonder problemen en ik ontving de gevraagde optiebevestiging. Een dag later ontving ik al een herinnering aan de lopende optie. Dat vond ik nogal opdringerig. Uiteindelijk heb ik de reis geboekt. Bij de bevestiging werden 2 versies van de Algemene Voorwaarden van NCL meegestuurd. Helaas waren deze in de Engelse taal. Zeetours kon of wilde niet aan mijn verzoek voldoen om een nederlandse of duitse versie te sturen. Deze heb ik ondertussen wel direkt kunnen opvragen bij NCL EU.

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

Zeetours moet vragen van de klant zorgvuldiger behandelen.