Zeetours

1983 beoordelingen

1983 Reviews

Han Moerman

We zijn ontzettend tevreden over het team van Zeetours dat zij het voor elkaar hebben gekregen onze boeking alsnog door te schuiven naar volgend jaar

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

Niets anders dan vol lof en tevredenheid

Tevel

Prettige en goede telefonische boeking en afhandeling van aanvullende wijziging

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

Voor beginnende cruisers de voorkeur zaken ook even noemen in het gesprek

Bernardo Apon

Erg fijn geholpen door Marcel Barkmeijer

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

Beter telefonisch bereikbaar zijn is z’n algemeen. Vaak nu in de wachtstand tot er iemand beschikbaar is.

Chris Begeman

Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.

Dick van de Guchte

Een organisatie met zeer professionele medewerkers, die ook echt met je meedenken en die een stapje extra zetten als vanzelfsprekend beschouwen. Zeker met alle verschuivingen en aanpassingen ivm... Een organisatie met zeer professionele medewerkers, die ook echt met je meedenken en die een stapje extra zetten als vanzelfsprekend beschouwen. Zeker met alle verschuivingen en aanpassingen ivm corona een top afwerking.

Geen, ga zo door!

N. Schouren

Prima contact en advies en een vlot en duidelijk boekingsproces.

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

Vooraf op de site al melden indien er toeslagen van toepassing zijn. Is wel zo transparant. Meer cruises aanbieden met vluchten, transfers en drankenpakket.

Peet.

Na 10 boekingen bij Zeetours nog steeds tevreden

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

konden nu geen opmerkingen plaatsen op het boeking formulier zoals extra wensen.

Diallo

Wij hebben tot nu 12 cruises geboekt bij Zeetours maar altijd via D-reizen. Ivm het faillissement van D-reizen was dit de eerste keer dat we direct contact hadden met het team van Zeetours. Wij... Wij hebben tot nu 12 cruises geboekt bij Zeetours maar altijd via D-reizen. Ivm het faillissement van D-reizen was dit de eerste keer dat we direct contact hadden met het team van Zeetours. Wij waren toch een beetje ongerust over 'hoe nu verder' toen ons aanspreekpunt bij D-reizen wegviel. Maar Zeetours heeft ons uitstekend geholpen.
Wij zijn zeer positief over het boekingsproces bij Zeetours. Wij waarderen de accuratesse en slagvaardigheid waarmee door de medewerkers (Marcel, Noortje, Esther) is gehandeld.
De vriendelijke en begripvolle bejegening zowel telefonisch als via de e-mail, de duidelijke en volledige informatie over de boeking geven ons vertrouwen dat we bij Zeetours in goede handen zijn.

ga zo door

Ad van Gestel

Keurig geholpen door het zeetoursteam. Gelet op het feit dat deze boeking een overname was vanuit de problemen met D-reizen kan ik niet anders zeggen dan dat dit keurig en vrij snel is opgelost.... Keurig geholpen door het zeetoursteam. Gelet op het feit dat deze boeking een overname was vanuit de problemen met D-reizen kan ik niet anders zeggen dan dat dit keurig en vrij snel is opgelost. Hartelijk dank.

Geen negatieve punten gesignaleerd

kees van der Giessen

Keurig en volledig geholpen

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

wacht tijden bij bellen zijn extreem