Zeetours

1983 beoordelingen

1983 Reviews

I.H. Korving-Teunisse

Ik heb telefonisch contact gehad voor de boeking naar Noorwegen.
Ik heb geinformeerd naar hutten naast elkaar en ben heel goed geholpen. Niets dan lof

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

Probleem gehad met het boeken van de reisverzekering via de website. Maar dat is inmiddels keurig opgelost.

Van Zijverden-Burger

Uitstekend. Vriendelijk, deskundig en accuraat personeel.

Ga zo door

Rob Stekelenburg

Wij boeken al jaren onze cruises via Zeetours en dit bevalt ons uitstekend. Het volledige aanbod, de klantvriendelijke benadering en de flexibiliteit rondom de boeking maakt dat Zeetours voor ons de... Wij boeken al jaren onze cruises via Zeetours en dit bevalt ons uitstekend. Het volledige aanbod, de klantvriendelijke benadering en de flexibiliteit rondom de boeking maakt dat Zeetours voor ons de plek is om een cruisevakantie te boeken.

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

Er moet altijd ruimte zijn voor verbeteringen. Keep up the good work!

Tigges

wachttijd

Nick van Vliet

Heel meewerkend en meedenkend. klantvriendelijk, niet pusherig

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

T.a.v. aanbiedingen van de HAL zou wat meer maatwerk op zijn plaats zijn. Bijvoorbeeld: wat een hut-upgrade inhoudt, kon niet goed worden uitgelegd

F.Loth

De online inschrijving bleek niet geregistreerd, ondanks de bevestigingsmail . Dit bleek toen ik naderhand belde omdat ik de reservering niet niet terug kon vonden in mijn account.
E.e.a. is...
E.e.a. is toen alsnog telefonisch gereserveerd. Het telefonisch contact verliep vriendelijk en efficiënt.

Het online reserveringsysteem

kees doodeman

Deskjundig, vriendelijk en adequaat

Dhr. Fool

Prima te doen, je moet wel weten wat je wil. Vragen kan altijd.

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

Boekingsformulier met de zin "boek nu hier" klopt niet helemaal. Wordt nl. gezegd dat je je voorkeuren aan kan geven na het boekingsproces maar dat is dus niet zo. Vinden wij beetje slordig. Hebben... Boekingsformulier met de zin "boek nu hier" klopt niet helemaal. Wordt nl. gezegd dat je je voorkeuren aan kan geven na het boekingsproces maar dat is dus niet zo. Vinden wij beetje slordig. Hebben we dus aparte mail aan moeten wijden.

R. Gerdes

In het verleden hebben we reeds goede ervaringen gehad met Zeetours. Nu hebben we in deze moeilijke tijden veel moeten communiceren met Zeetours over het wijzigen van de cruise n.a.v. Covid-19 en... In het verleden hebben we reeds goede ervaringen gehad met Zeetours. Nu hebben we in deze moeilijke tijden veel moeten communiceren met Zeetours over het wijzigen van de cruise n.a.v. Covid-19 en hierbij is gebleken dat Zeetours ons erg professioneel en klantvriendelijk heeft bijgestaan zodat we bij de eerst volgende mogelijkheid wederom via Zeetours onze volgende cruise gaan boeken.

J.F.M. de Groot

Uitstekend, nauwgezet, klantgericht

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

Kantoor, als de huidige Coronacrisis dit toelaat, zo snel mogelijk weer toegankelijk maken.