Zeetours

1990 beoordelingen

1990 Reviews

Jeannette

Hebben onlangs een cruise geboekt. Het zoeken, beschrijving en het reserveren was duidelijk, overzichtelijk en gemakkelijk.

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

Misschien is het een idee een app aan te maken waar evt. excursies kunnen worden geboekt, waar de documenten en reistijden staan.

Reactie Zeetours:

Beste Jeannette, Hartelijk dank voor uw positieve review! Wat fijn om te horen dat het zoeken, de beschrijving en het reserveren van uw cruise duidelijk, overzichtelijk en gemakkelijk was. We wensen... Beste Jeannette, Hartelijk dank voor uw positieve review! Wat fijn om te horen dat het zoeken, de beschrijving en het reserveren van uw cruise duidelijk, overzichtelijk en gemakkelijk was. We wensen u alvast een fantastische cruise toe in de Caribbean!

Van der Weiden

Accuraat. Goed en persoonlijk advies.

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

Eventueel een vaste contactpersoon. Wij ontvingen binnen 1 dag mails van 3 verschillende personen. Overigens uitstekende beantwoording van vragen.

Beste van der Weiden,
Beste van der Weiden,
Hartelijk dank voor uw mooie feedback! Fijn dat u onze service als accuraat en persoonlijk heeft ervaren. Wij vinden het belangrijk om onze klanten goed en op maat te adviseren. We hopen dat u een prachtige cruise maakt!

Rob De Backer

Voor het eerst een boeking gemaakt, dus nog geen ervaringen.

Niet van toepassing

Beste Rob,
Beste Rob,
Hartelijk dank voor het kiezen van Zeetours voor uw eerste cruiseboeking! We hopen dat uw reis aan al uw verwachtingen zal voldoen en staan klaar om u te ondersteunen bij eventuele vragen. We wensen u alvast een fantastische vakantie toe!

Leontine Smits

Makkelijk, snel en efficiënt

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

Aanwijzingen voor mensen die met de auto komen.

Beste Leontine,
Beste Leontine,
Hartelijk dank voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u ons proces als makkelijk, snel en efficiënt heeft ervaren. We streven ernaar om onze klanten een soepele ervaring te bieden en hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.

Joop Muis

Het boekingsformulier was erg uitgebreid met veel leeswerk, maar uiteindelijk wel duidelijk.

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

Maak het, na het inzenden van het boekinsformulier, wat duidelijker wat er gaat gebeuren en was je kan verwachten als je een voorlopige boeking hebt gedaan. Dus dit gelijk op het scherm laten zien.... Maak het, na het inzenden van het boekinsformulier, wat duidelijker wat er gaat gebeuren en was je kan verwachten als je een voorlopige boeking hebt gedaan. Dus dit gelijk op het scherm laten zien. Voor mij was dat pas duidelijk toen ik iets later naar mijn e-mail keek.

Reactie Zeetours:

Beste Joop, Hartelijk dank voor uw feedback. We begrijpen dat het boekingsformulier als uitgebreid kan worden ervaren, maar we zijn blij te horen dat het uiteindelijk duidelijk was. We streven... Beste Joop, Hartelijk dank voor uw feedback. We begrijpen dat het boekingsformulier als uitgebreid kan worden ervaren, maar we zijn blij te horen dat het uiteindelijk duidelijk was. We streven ernaar om de benodigde informatie zo overzichtelijk mogelijk te presenteren en nemen uw opmerkingen mee om dit proces te blijven verbeteren. We hopen dat u een fijne cruise naar Noord-Europa heeft!

Jaap de Graaf

Altijd goed geregeld.

Nicolet Hogentoren

Tot nu toe is onze ervaring prima. Leuk geholpen en vlot verlopen.

Beste Nicolet,
Beste Nicolet,
Hartelijk dank voor uw positieve review! Fijn om te horen dat uw ervaring tot nu toe prima is en dat u leuk en vlot bent geholpen. Alvast heel veel plezier aan boord van de Nieuw Statendam!

Kruitwagen

Wij zijn tot nu toe zeer tevreden met name over de manier waarop Ellen Verduijn zich heeft ingespannen om voor ons echt n reis op maat te creeën. Dit wat betreft het vliegen alsook de hut keuze op... Wij zijn tot nu toe zeer tevreden met name over de manier waarop Ellen Verduijn zich heeft ingespannen om voor ons echt n reis op maat te creeën. Dit wat betreft het vliegen alsook de hut keuze op de cruise en dan nog het verblijf op Mauritius . Als alles gaat zoals afgesproken zijn wij heel tevreden DANK ELLEN !

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

Er was n discussiepunt over een hotelovernachting waardoor wij zeiden laat maar zitten we gaan niet , totdat Ellen belde en met n gepaste oplossing kwam (een oplossing die standaard bij zee tours... Er was n discussiepunt over een hotelovernachting waardoor wij zeiden laat maar zitten we gaan niet , totdat Ellen belde en met n gepaste oplossing kwam (een oplossing die standaard bij zee tours zou moeten gelden (informeer bij Ellen zou ik zeggen )

Beste Kruitwagen,
Beste Kruitwagen,
Hartelijk dank voor uw prachtige review! Wat fijn om te horen dat u tot nu toe zeer tevreden bent, en vooral dat Ellen u zo goed heeft geholpen met het samenstellen van een reis op maat. Wij zullen uw complimenten zeker aan Ellen doorgeven. We wensen u alvast een fantastische reis en danken u voor uw vertrouwen!

Maria Andrade

Het was makkelijk. Ik heb ook een e-mail gestuurd met het verzoek om de categorie van onze slaapkamer te wijzigen, en ze hebben het heel snel gedaan. Tot nu toe ben ik tevreden over de service.

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

Ook in Engels hebben.. Allen Nederlands is niet handig…

Reactie Zeetours:

Beste Maria, Hartelijk dank voor uw positieve feedback! Fijn om te horen dat u het proces als makkelijk heeft ervaren en dat uw verzoek om de categorie van de slaapkamer te wijzigen snel is... Beste Maria, Hartelijk dank voor uw positieve feedback! Fijn om te horen dat u het proces als makkelijk heeft ervaren en dat uw verzoek om de categorie van de slaapkamer te wijzigen snel is afgehandeld. Wij wensen u een hele fijne cruise toe, mocht u vooraf nog vragen hebben dan staan wij uiteraard voor u klaar!

Henk

Positief