Zeetours

1983 beoordelingen

1983 Reviews

Van der Graaf

Ik werd zeer vriendelijk te woord gestaan. En mijn vraag vakkundig beantwoord .

HGM ter Linde

We hebben er drie cruises geboekt maar maar hun computer meldt nog steeds dat we er geen account hebben.

computerprogramma op orde brengen
en antwoord geven op gestelde vragen

Reactie Zeetours:

Geachte heer ter Linde,
Geachte heer ter Linde,
Het spijt ons te vernemen dat u niet geheel tevreden bent over onze informatie voorziening. Dit is uiteraard niet onze intentie geweest en bieden u onze oprechte excuses aan voor het ondervonden ongemak.
Graag komen wij terug op uw opmerking omtrent het account. Als u bij ons een boeking maakt wordt er niet automatisch een account aangemaakt. Indien u een account wilt dan kunt u zich via onze website (via de knop aanmelden, rechts bovenin) registreren en een account aanmaken. Alle nieuwe boekingen gemaakt met hetzelfde e-mailadres als op uw account worden dan gekoppeld.
Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende geinformeerd te hebben en vernemen het uiteraard graag als wij u nog ergens behulpzaam bij kunnen zijn.
Cruisespecialiste Zeetours

J.M.Vollraeth

Ik ben goed geholpen

n.v.t.

W nieuwpooet

Service gericht door alle medewerkers die ik via email of telefoon contact hebt gehad

Nvt

Marco van Essen

Al jaren boeken wij cruises via Zeetours. Nadat we een zeer goed georganiseerde webinar van Zeetours in samenwerking met Oceania hadden gevolgd, was onze interesse om een cruise met deze... Al jaren boeken wij cruises via Zeetours. Nadat we een zeer goed georganiseerde webinar van Zeetours in samenwerking met Oceania hadden gevolgd, was onze interesse om een cruise met deze maatschappij te maken gewekt. De volgende dag hebben wij Zeetours gebeld en vol geduld werden al onze vragen op een zeer toegankelijke en tegelijkertijd vertrouwde manier beantwoord en hebben we onze boeking gemaakt!

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

Als gasten al jaren cruisen bij dezelfde cruise maatschappij, dan heb je bij de bewuste maatschappij de nodige credits opgebouwd. Als je dan jaren wilt overstappen naar een andere maatschappij, dan... Als gasten al jaren cruisen bij dezelfde cruise maatschappij, dan heb je bij de bewuste maatschappij de nodige credits opgebouwd. Als je dan jaren wilt overstappen naar een andere maatschappij, dan begin je daar weer van nul af aan qua opbouw. Is het niet mogelijk dat als je credits bij bijvoorbeeld de HAL opbouwd dat je die ook kunt gebruiken bij de zustermaatschappijen van de groep waar HAL onder valt?

J van Veen

Onze ervaring met Zeetours is een zeer prettige. Op mijn vraag over een cruise werden we snel en goed geholpen via de telefoon alles geregeld in een gesprek en de rest van de boeking uitstekend.

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

Wij hebben geen opmerkingen.

Marc

Wilde mijn boeking aanpassen. Werd snel op gereageerd en prima afgehandeld.

Prima, geen verbeterpunten.

F W Lingen

Zeer korrekt en vriendelijk

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

geen punten op dit moment