Zeetours

1984 beoordelingen

1984 Reviews

Harm

Perfect. Reis met de ms Rotterdam kon niet doorgaan door corona en nieuw geboekte reis met hetzelfde schip voor 2021 werd geannuleerd omdat het schip is verkocht.
Omdat we nu voorlopig geen...
Omdat we nu voorlopig geen nieuwe cruise willen maken om uitbetaling van het coronavoucher gevraagd.
Binnen één dag stond het geld op mijn rekening.

R.J.SCHOP

Vriendelijk geholpen goede uitleg .

Willy Schrama

Heel vriendelijk, snelle reacties, oplossinggericht.

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

iedere keer een andere medewerker, zou fijn zijn 1 contactpersoon. Heeft echter geen invloed gehad op de boeking en afhandeling. Iedereen was goed geinformeerd.

Loes de Vos-van Hecke

Snelle reactie - vriendelijke mensen - perfecte afhandeling

Vooral zo doorgaan

E.Aalders

Erg vriendelijke juffrouw,Helga.

Maria bond.

We hebben altijd goede ervaringen gehad met zeetours, zoals nu ook weer.

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

Ik zou niet kunnen bedenken wat.

W. Begeman- van Zijl

Bianca, bedankt voor de goede afhandeling van onze toekomstige reis met de Statendam. Zeer deskundig gehandeld. Onze 1e reis was met Zeetours en we hopen dat dit niet de laatste reis met Zeetours... Bianca, bedankt voor de goede afhandeling van onze toekomstige reis met de Statendam. Zeer deskundig gehandeld. Onze 1e reis was met Zeetours en we hopen dat dit niet de laatste reis met Zeetours zal zijn.

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

De vermeldingen onderaan de brieven niet in het blauw maar iets groter en in het zwart. Dat is op het moment het enige verbeterpunt wat we kunnen bedenken.

P Boogert

Ervaren medewerkers medewerkers

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

Bij wachten tijdens de telefoon a.u.b. geen muziek.

G.J.Leibbrandt

Ik waardeer de deskundigheid en de ruime tijd voor de verschillende gesprekken met Bianca

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

houdt rekening met slechthorende cliënten. Ik kon Bianca heel goed verstaan

Wesselingh

Positief en zeer vlot gereageerd op mijn aanvraag en het restant bedrag ook snel ontvangen.