Zeetours

1983 beoordelingen

1983 Reviews

Robert

Meegedacht met het overboeken van de ene naar de andere cruise. Onduidelijk wat er met het restant van de voucher gebeurd ook spontaan de eerste boeker omgewisseld

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

Een beller is sneller, er mag best telefonisch contact worden gezocht ipv heen en weer mailen.

Reactie Zeetours:

Geachte heer, bedankt voor uw review. Zojuist hebben we elkaar hierover telefonisch gesproken en hebben we voor beide punten een oplossing geboden. Wij hopen hiermee het boekingsproces alsnog naar... Geachte heer, bedankt voor uw review. Zojuist hebben we elkaar hierover telefonisch gesproken en hebben we voor beide punten een oplossing geboden. Wij hopen hiermee het boekingsproces alsnog naar tevredenheid afgerond te hebben. Met vriendelijke groet, Cliëntenservice Zeetours.

Maarten Spaans

We zijn zeer tevreden, we zijn zeer vriendelijk geholpen en hebben uitstekend advies gekregen.

C Siebel

Tot op heden alles positief nu verder afwachten het is nog geen juli2021

????????

P. Van den Boogaard

Zijn prima. Goed geholpen met het omboeken van onze cruise naar 2021 ivm Corona

zou het zo niet weten

Koldenhof

Wij hebben een prima boeking gedaan. Vriendelijk en Terzake kundig.

Geen een

Sanderse

Uitstekende hulp bij het selecteren van de gewenste cruise details.

Theo van Droffelaar

Snel en goed geholpen en overzichtelijke site

Mieke van Valkenburg

Positief

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

indruk dat niet iedereen moeite doet. Marcel en Mandy daarintegen zijn super en gaan direct alles checken. dat hoort indereen te doen

CMM Jansen

Goed, betrouwbaar en een snelle service

zo door gaan

J. van Bommel

Zeer vriendelijk en klantgericht personeel. Diverse telefoongesprekken gehad, duidelijk antwoord op mijn vragen. Heel prettig.

kan ik (nog) niet bedenken