Zeetours

1984 beoordelingen

1984 Reviews

M.Wolf

Bel ik om 17.53 uur krijg ik een bandje te horen dat ik buiten de openingstijden bel en ze zijn er van maandag tot vrijdag van 8.oo uur tot 20.00 uur? Heel vreemd?..Het is woensdag de 27 ste mei?

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

Volgens mij willen jullie geen reizen meer verkopen!

van driel

Netjes en accuraat geholpen

tel. soms lastig

W Klavers

Ik ben zeer correct en vriendelijk behandeld.

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

Voor mij geen verbeterpunten.Ga zo verder

Van Kruining

Een aantal keren een cruise geboekt bij Zeetours alles goed geregeld
En deskundig geholpen door Marcel Barkmeijer

Na het boeken van een cruise tot 3 x toe andere hutnummers gekregen
Wij zijn met de familie en gevraagd om 3 hutten dicht bij elkaar ivm met de kinderen
Dat was eerst gelukt daarna waren...
Na het boeken van een cruise tot 3 x toe andere hutnummers gekregen
Dat was eerst gelukt daarna waren de hutten niet meer beschikbaar
De cruise is pas volgend jaar mei 2021
Het zou fijn zijn dat we dan even gebeld worden of een mail krijgen
als de hutnummers veranderen dan kunnen we even overleggen

H.W. Singewald

Ondanks de hectische tijden (zeker ook bij Zeetours) is onze geannuleerde cruise keurig en snel omgezet naar dezelfde cruise maar dan volgend jaar. De ontvangen voucher is daarmee verzilverd. We... Ondanks de hectische tijden (zeker ook bij Zeetours) is onze geannuleerde cruise keurig en snel omgezet naar dezelfde cruise maar dan volgend jaar. De ontvangen voucher is daarmee verzilverd. We werden goed geïnformeerd en/of teruggebeld. Complimenten en wij kijken weer vooruit.

Kan ze niet bedenken.

G. Mantel

Kon de optie niet bevestigen. na enige tijd opnieuw geprobeerd en toen was er een waarschuwing dat ik 2x ging boeken. ik heb ook geen bevestiging van de boeking ontvangen dus ik vond het rommelig.

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

niet duidelijk of de cruise geboekt was maar ik kreeg wel de vraag of ik feedback over het boekingsproces wilde geven.

Vermeulen

Teleurstellend, extra gekochte pakketten bij MSC zijn binnen 2 dagen teruggestort op de creditcard, na 4 weken nog niets ontvangen van Zeetours. In omgeboekte faktuur staat gewoon dat het bedrag nog... Teleurstellend, extra gekochte pakketten bij MSC zijn binnen 2 dagen teruggestort op de creditcard, na 4 weken nog niets ontvangen van Zeetours. In omgeboekte faktuur staat gewoon dat het bedrag nog niet retour betaald is, navraag gedaan maar word niet naar gekeken, gewoon gezegd even geduld, jammer. In plaats van dat ik geld of een cruise van MSC tegoed heb, heb ik nu geld tegoed van Zeetours wat toch leidt tot onrust of het bedrijf wel op de juiste manier met geld van klanten omgaat.

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

Zelfde informatie verschaffen als de partners waar je mee werkt, in dit geval MSC. Informatie rechtstreeks was veel duidelijker en rustgevend.

Aneta Monsanto

Wij hebben al vaker bij Zeetours geboekt en altijd tot volle tevredenheid.

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

De hoeveelheid papieren mag wel iets minder maar dat is misschien noodzakelijk..

Dick van de Guchte

Gelet op de (Corona) omstandigheden werd ik vriendelijk te woord gestaan, terwijl ook de tijd geenomen werd. De keuzes waren i.v.m. noodgedwongen omboeken beperkt, maar werd toch zo goed mogelijk... Gelet op de (Corona) omstandigheden werd ik vriendelijk te woord gestaan, terwijl ook de tijd geenomen werd. De keuzes waren i.v.m. noodgedwongen omboeken beperkt, maar werd toch zo goed mogelijk geïnformeerd.

keep up the good works!

Goede hulp bij het om boeken van onze cruise. Worden duidelijk geholpen aan de telefoon. Zeer vriendelijke mensen aan de telefoon.

Ga zo door!