Zeetours

1979 beoordelingen

1979 Reviews

van Kooten

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

Alle informatie doorgeven, zoals; * hoeveel kg incl. is bij het vliegen, * internet is inbegrepen maar nergens is te vinden hoelang * we hebben ee early checkin maar hoelaat ??
Dit moeten we...
Dit moeten we allemaal zelf navragen en is niet de bedoeling

W. Brandt

Goed contact en onze vragen werden goed beantwoord. we wachten op vervolg.

telf. soms lange wachttijden

Reactie Zeetours:

Beste Wim, Bedankt voor uw review en fijn om te horen dat het contact goed verliep en uw vragen naar tevredenheid zijn beantwoord. Wij zullen ervoor zorgen dat het vervolg zo snel en soepel mogelijk... Beste Wim, Bedankt voor uw review en fijn om te horen dat het contact goed verliep en uw vragen naar tevredenheid zijn beantwoord. Wij zullen ervoor zorgen dat het vervolg zo snel en soepel mogelijk verloopt. Mocht u in de tussentijd nog vragen hebben, staan we uiteraard voor u klaar!
Team Zeetours Cruises

M.J.Kreuze

C. Tammes

Optie en boeking prima verlopen en onze telefonische vragen keurig netjes afgehandeld.

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

Kan nu even niets bedenken

Reactie Zeetours:

Beste C. Tammes, Hartelijk dank voor uw positieve review! Het is fijn om te horen dat het boekingsproces en de afhandeling van uw vragen naar tevredenheid zijn verlopen. We hopen dat u een... Beste C. Tammes, Hartelijk dank voor uw positieve review! Het is fijn om te horen dat het boekingsproces en de afhandeling van uw vragen naar tevredenheid zijn verlopen. We hopen dat u een fantastische cruise zult beleven aan boord bij Celebrity en staan altijd voor u klaar mocht u in de toekomst nog vragen hebben! Met vriendelijke groet, Team Zeetours Cruises

Wim

Weinig ervaring. Heb net geboekt.

Nu nog niet.

Irenza vd Broek Verhoeven

Snelle feedback bij eventuele vragen

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

Een duidelijk stappenplan uitzetten zodat je weet als klant wat je kunt verwachten, zoals bijvoorbeeld: na boeking kunt u ......verwachten en tips als vergeet niet uw parkeerplaats te reserveren bij... Een duidelijk stappenplan uitzetten zodat je weet als klant wat je kunt verwachten, zoals bijvoorbeeld: na boeking kunt u ......verwachten en tips als vergeet niet uw parkeerplaats te reserveren bij het vliegveld. Hoe reserveert u stoelen op het geboekte vliegtuig en u ontvangt een boekingsnummer waarmee u kunt inloggen bij de rederij om uw verdere cruise te plannen zoals het boeken van excursies, spa of restaurants.

Reactie Zeetours:

Beste Irenza, Bedankt voor uw waardevolle feedback. Wij streven er altijd naar om onze service zo duidelijk en klantgericht mogelijk te maken. Uw suggestie voor een helder stappenplan met praktische... Beste Irenza, Bedankt voor uw waardevolle feedback. Wij streven er altijd naar om onze service zo duidelijk en klantgericht mogelijk te maken. Uw suggestie voor een helder stappenplan met praktische tips, zoals het reserveren van een parkeerplaats en het plannen van extra's voor uw cruise, nemen wij zeker mee. Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring en we hopen u snel weer te mogen verwelkomen aan boord! Met vriendelijke groet, Team Zeetours Cruises

Krijvenaar

Positieve ervaring. Vriendelijk en duidelijk geholpen. Op alle vragen een zeer duidelijk antwoord gehad.

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

Beschrijving stadsvervoer naar het bureau.

Beste heer Krijvenaar,
Beste heer Krijvenaar,
Wij zijn blij dat wij al uw vragen konden beantwoorden en dat we u konden helpen met het boeken van de Musical Cruise. Wij wensen u heel veel plezier en hopen u een volgende keer weet te mogen helpen met het boeken van een prachtige cruise.

v Gils

Goede duidelijke uitleg bij het helpen met de boeking. Mevrouw wist waar ze over sprak. Kennis van zaken

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

Wat snakes doorverbinden. Lang moeten wachten aan de telefoon

Beste meneer van Gils,
Beste meneer van Gils,
Hartelijk dank voor uw positieve review. We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de duidelijke uitleg en de professionele hulp die u heeft ontvangen bij uw boeking. We waarderen uw feedback en hopen u snel weer van dienst te kunnen zijn bij het boeken van een volgende cruise.

Peeters

Makkelijk te boeken cruises.
Snelle en goede afhandeling

Beste mevrouw Peeters,
Hartelijk dank voor uw positieve review! We zijn blij dat u ons boekingsproces als makkelijk en snel heeft ervaren. Wij wensen u een fijne cruise!
Met vriendelijke...
Beste mevrouw Peeters,

Jaapzweers

Prima en snel iemand aan de telefoon

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

Niet voor ieder land een vaccinatie advies maar per boeking!

Beste Jaap,
Beste Jaap,
Heel veel plezier op uw cruise in de Caribbean en hartelijk dank voor uw review! Wij proberen altijd de vaccinatie adviezen overzichtelijk op onze site te tonen, mocht u hier nog vragen over hebben dan kunt u altijd bij ons terecht.